OVO JE PRVA ŽENA VOJINA ĆETKOVIĆA: Slomio joj srce, a onda je zaveo MINISTAR, tek da vidite kakva je lepotica! (FOTO)
E-stock

Bivša žena jednog od naših najomiljenijih glumaca Vojina Ćetkovića bila je nekada vrlo popularna voditeljka Trećeg kanala Nataša Milovanović. Iako se trudila da i u vreme kada su je svi prepoznavali na ulici sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, kao bomba odjeknula je vest u svim medijima o njihovom venčanju 2001. godine.

Ispostavila se da je njihova ljubav kratkog daha, te su se posle samo par godina stavili tačku na brak. Nataša se ubrzo odselila u Pariz, gde je dosta radila na svom obrazovanju i otpočela neki potpuno drugačiji život. Veoma retko se oglašava za medije, a u jednom od poslednjih koji je dala 2007. godine rekla je nekoliko reči o svom privatnom životu.

Printscreen Facebook

 

- Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene - rekla je tada Nataša.

Sa druge strane, Vojin godinama uživa u skladnom braku sa glumicom Slobodom Mićalović, a kruna njihove ljubavi su upravo dve ćerke bliznakinje.

Printscreen

 

Posle kraha ljubavi sa Vojinom utehu je pronašla u vezi sa političarem

Dosta se pisalo o Nataši kada je stavila tačku na brak sa tada najperspektivnijim mladim glumce za kojim su sve žene ludele. Navodno, kratko bila u vezi sa Goranom Pitićem, nekadašnjim ministrom u Vladi Zorana Đinđića, inače doktorom ekonomskih nauke, koji se može pohvaliti veoma zanimljivom i neobičnom životnom pričom.

LEPA LUKIĆ PROGOVORILA O ŠVALERIMA: Rešila da konačno sve prizna, a evo šta voli da radi!

Komentari (0)

Loading