EVO ZAŠTO DANAS SVI KOMENTARIŠU MILANA STANKOVIĆA: Nakon godinu dana monaškog života, pevač izazvao pravu pometnju! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Veliku pažnju javnosti pevač Milan Stanković privlači otkako je još kao vrlo mlad zakoračio na muzičku scenu. Svojim glasom, stasom, nesvakidašnjim i originalnim imidžom punio je on novinske stupce, a veza sa popularnom pevačicom Radom Manojlović još više je doprinela tome.

Ipak, u jeku popularnosti, on je odlučio da se povuče i promeni život iz korena, a šuškalo se i da ima nameru da se zamonaši. Fotografija Milana Stankovića od pre nekoliko meseci kao i drastično izmenjen izgled, ukazivali su da on veoma ozbiljno razmišlja upravo o tome, međutim pevač je ponovo uspeo sve da iznenadi, prenosi Story.

Nakon medijske ilegale i odluke da se posveti veri, na društvenoj mreži "Instagram" na kojoj više nije preterano aktivan, osvanula je najnovija fotografija Milana Stankovića koja je izazvala pravu pometnju.

 - Zar nije lepši stvarni od nestvarnog sveta? - napisao je on u svom maniru i odeven u stilu po kakvom ga svi pamtimo, te se očekivano nametnulo pitanje da li je pevač spreman za veliki povratak muzici koji njegovi fanovi ako je suditi po komentarima, željno iščekuju.

PRAZNICI NAM STIŽU Ljupka pozirala ispred jelke, a svi primetili samo „dve kugle“ (FOTO)

Komentari (0)

Loading