VIRTUELNO Tamara Milutinović  priznala: Darko me je smuvao na Instagramu
Foto: Nikola Todorović

Pop-folk pevačica Tamara Milutinović (29) punih sedam godina aktivna je članica srpskog šou-biznisa. Iako fokus stavlja na posao kojim se bavi, mediji su posebno zainteresovani za njen privatni život o kome ona gotovo nikad ne iznosi previše detalja. Sem činjenice da skoro dve godine uživa u ljubavi s fudbalerom Darkom Jevtićem (29), o njihovoj vezi se gotovo ništa ne zna.

Gostujući u emisiji „Milizam“, Tamara je otvorila dušu i ispričala interesantne detalje kako ju je zgodni i uspešni fudbaler osvojio.

Foto: Nikola Todorović

 

- Nikada nisam ovo pričala - počinje Tamara sa osmehom na licu i otkriva da joj se sadašnji momak udvarao na društvenim mrežama.

- Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana - kaže Milutinovićeva i dodaje:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Želim da budem žena dobrog čoveka, njegov poziv nije toliko bitan. Od početka veze živimo zajedno i ja idem za njim jer, kada je ovakva veza u pitanju, neko mora da se žrtvuje, u smislu da je meni mnogo lakše da organizujem svoj posao. Oboje smo pod ugovorima, ali je njegov striktniji. On ne može da odsustvuje. Ja radim vikendima i tako funkcionišemo - završava pevačica.

PRAVA BOMBA! Isplivala nikad viđena fotka Zlate Petrović, pozirala u krevetu

 

 

 

Komentari (0)

Loading