KAKVA LEPOTA OD ŽENE! Lidija Vukićević oduševila javnost, komentari se samo ređaju (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Glumica Lidija Vukićević odavno pleni svojim jedinstvenim izgledom, a u poslednje vreme sve češće pokazuje provokativnu stranu.

Ovaj put je Lidija pozirala sva u crnom, a ispod haljine nosila je brusthalter koji se jasno video. Glumica se snimila za Instagram i oduševila pratioce koji ne mogu da veruju koliko dobro izgleda.

Foto: Printscreen/instagram

 

"Kakva raskošna lepota, glamur, ženstvenost, kakav stil, gracioznost, kakva lepota od žene", samo je jedan od brojnih komentara koje je dobila Lidija.

Inače, mnogi ne mogu da poveruju da Lidija ima 60 godina s obzirom na sjajan izgled, a jednom prilikom je otkrila svoju tajnu.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja sam bolesno pedantna, higijena mi je na prvom mestu, ja krenem da pričam šta stavljam: aven vodu, antirid, pa kremu za vlagu kože, kremu za hidrataciju. To stvarno traje jer se za sve čeka 30 sekundi da se osuši. Ja od 8. razreda nisam preskočila večernju rutinu, kada sam najumornija ja uvek uđem u kupatilo i sređujem lice da bi legla u krevet, rekla je Lidija izmeđuostalog.

NAJSKUPLJA KARTA JE 350 EVRA Najveće estradne zvezde za doček Nove godine pevaju baš u Beogradu

Komentari (1)

Loading
bbeba

01.12.2022 10:01

Da li je isla kod Dabovicke na obuku. Mada je i ona odavno iskusna u fotoseansama. Mame sa sinovima. Tuzno, kako se nisu pronasle u svojim profesijama.