NAJSKUPLJA KARTA JE 350 EVRA Najveće estradne zvezde za doček Nove godine pevaju baš u Beogradu
Foto: Alo Promo

Ukoliko neko želi da u novu 2023. godinu uđe u društvu popularnih muzičkih zvezda, za to će morati da izdvoji pozamašnu svotu novca.

Foto: Alo Promo

 

Zasad, prema podacima do kojih smo došli, najskuplja karta je za nastup Lepe Brene i ona se kreće od 300 do 350 evra. Cena zavisi od pozicije stola u sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom noći. Onih koji su u ponudi. Svako piće koje nije u karti moraće dodatno da se plati. Razliku u ceni ulaznica određuje pozicija stola. Skuplja mesta su bliže muzici, dok su jeftinija malo udaljenija.

Foto: ATA Images

 

Odmah potom i Aca Lukas.

Za Lukasov nastup, s tim što treba naglasiti da postoje i barski stolovi, za koje je cena po osobi 100 evra i uključuje kompletnu večeru, ali uz njih ne idu i stolice.

Foto: Printscreen/instagram

 

Dara Bubamara

Od 70 do 110 evra

Dara Bubamara za Novu godinu pevaće u jednom klubu na periferiji Beograda, a prema podacima sa sajtova, ulaznice za to veče koštaće od 70 do 110 evra za jednu osobu.

Alo.rs

 

 

Rada Manojlović

Od 130 do 200 evra

Rada će sa kolegom Amarom Giletom pevati u jednom poznatom hotelu na Novom Beogradu koji prima oko 550 ljudi. Cena ulaznica kreće se od 130 do 200 evra.

Printscreen

 

Darko Lazić i Andreana Čekić

Od 150 do 210 evra

Đani

Od 100 do 150 evra

Đani će, kao i prethodnih godina, pevati za doček Nove godine, a ovaj put cene rezervacije biće nešto veće. Za jednu osobu koštaće od 100 do 150 evra. Đani će nastupati u jednoj svečanoj hali u prestonici.

Foto: Printscreen/instagram

 

Milica Pavlović

Od 130 do 210 evra

Pavlovićeva će 2023. dočekati u strogom centru Beograda u svečanoj sali gde će moći da dođe dosta njenih fanova. Cena ulaznica je od 130 do 210 evra.

Pritnscreen

 

Seka Aleksić i Slađa Alegro

Od 70 do 180 evra

Dve drugarice prvi put će Novo godinu dočekati zajedno, i to radno. Pevaće u jednoj kafani, a ulaznice će koštati od 70 do 180 evra.

Foto:Ivan Stanivukovic

 

Vesna Zmijanac

120 evra

Jedino je u slučaju Vesne Zmijanac cena karata za Novu godinu fiksna i košta 120 evra. Ona će pevati u jednom restoranu koji može da primi 400 posetilaca, a u cenu su, kao i svuda, uključeni hrana i piće.

JEDINA ŽELJA Evo šta je Nadica Ademov poželela za svoj rođendan

Komentari (0)

Loading