LISTA JE ŠOKANTNA! Dušana Vlahovića su povezivali sa raznim lepoticama, među njima i ćerka našeg pevača! (FOTO)
EPA/ ALESSANDRO DI MARCO

Pred meč Srbija - Švajcarska, koji će se odigrati u petak na Svetskom prvenstvu u Kataru, umesto prognoziranja rezultata, jedna od glavnih tema na mrežama postao je ljubavni život srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

Vlahović, koji je od ove sezone napadač Juventusa, važi za jednog najboljih igrača naše reprezentacije, a među ženskom populacijom je i jedan od najpoželjnijih. Dovode ga u vezu sa mnogim ženama, a direktno su ga povezali sa tri lepotice - samo jedna je Srpkinja.

Tanjug/Ap

 

Elena Kitić

Prošle godine se u aprilu pisalo da su Vlahović i ćerka Mileta Kitića u šemi.

“Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu”, tada je neimenovani izvor rekao domaćim tabloidima. Međutim, to su bile samo glasine. Vlahović ih je demantovao tako što je objavio fotografiju sa anonimnom brinetom, a Elena Kitić je na Instagramu poručila fanovima da ne veruju u sve.

Foto: Printscreen/instagram

 

Karolina Stramare

Početkom ove godine pisalo se da je Vlahović osvojio bivšu mis Italije. „Tutosport“ je pisao da se ovaj par sreo u Firenci. Međutim, na Instagramu je Karolina to demantovala.

„Totalno se držim daleko od onoga što se pisalo i od onoga što se piše. Ne znam o čemu pričate sve ovo vreme. Ako ikada bude nešto bilo za priču, prva ću vam reći“, rekla je.

Mariasole Polio

Prelepa Italijanka je glumica i TikTok influenserka, koju je Vlahović navodno ostavio kada je prešao u Juventus početkom godine. Nijedno od njih dvoje nije potvrdilo vezu ni raskid. Glasine je pokrenuo italijanski magazin „Chi“.

Foto: Printscreen Instagram

 

"ENERGIJA ANĐELA" Ćerka Jami Milenković napravila HAOS poslednjom objavom, SVI BLENULI U NJU! (FOTO)

Komentari (0)

Loading