EVO KAKO JE VANJA OSVOJIO Milica Dabović ogolila dušu, pa progovorila o privatnom životu
Printscreen

Milica Dabović otkrila je detalje ljubavnog života, o kome do sada nije mnogo pričala.

Naime, nakon raznih, kako sama kaže, grešaka i loših izbora u životu, u njenom životu, pojavio se muškarac koji joj je vratio osmeh na lice, a o njemu do sada nije želela mnogo da govori. Sada je otkrila i zašto, ali i kako se trenutno oseća u novom emotivnom odnosu.

Printscreen

 

- Svi govore da sam zaljubljena, ali mislim da nisam. Našla sam Vanju koji je drugačiji od svih do sada, koji mi je dao mir i slobodu. Srećna sam i ispunjena sa svojim životom, treba mi mnogo vremena posle svega. Ne želim da se vezujem, ne želim zajednički život, vreme će pokazati da li je prava stvar u pitanju. Razmišljam o svemu, ali verujem da Vanja nikada neće izaći iz naših života, možda najviše zbog Stefana, koji ga jako voli i vezan je za njih. Letos na moru, gledala sam kako provode vreme zajedno i uživaju, toliko da ja mogu da imam slobodno vreme za sebe. On je neko ko je odrastao bez oca, ova pažnja i ljubav mu znači - otkrila je Milica u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Printscreen

 

Podsetimo, Milici je ovo prvi emotivni odnos nakon pet godina. Deceniju pre Dabovićeve, Vanja je postao poznat javnosti po vezi sa pevačicom Slađom Delibašić. Tada se u medijima pojavila vest da je popularna Slađa započela vezu sa markantnim, mlađim muškarcem, ali veza se završila pošto su osvanule njegove nage fotorafije.

MLAĐA JE OD NJEGA SKORO DECENIJU Voditelj dnevnika u braku sa poznatom glumicom

Komentari (0)

Loading