ŠOK! TI SI BOLESNA ŽENO Halteri pucaju na butinama, Milica Dabović usijala mreže (FOTO)
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Milica Dabović nedavno je priznala da zarađuje od provokativnih fotografija na porno platformi Onlyfans

Naime, ona se odlučila za ovakav vid zarade kada je na svom Instagram profilu počela da privlači veliki broj pratilaca na gole fotografije. 

ŠOK! TI SI BOLESNA ŽENO Halteri pucaju na butinama, Milica Dabović usijala mreže (FOTO)

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Iako je mnogi osuđuju zbog toga što radi, ona se ne obazire na zlurade komentare već svakonevno obraduje svoje fanove nekom vrelom fotkom na kojoj u prvi plan uvek ističe svoje atribute. 

Poznato je da pleni izgledom i da za jednu majku izgleda savršeno. Kao i svaki sportista vredno radi na održavanju svog tela pazi na ishranu i posvećuje se treninzima.  

Najnovijom objavom na svom Instagram profilu privukla je ogromnu pažnju, pozirajući u provokativnom crvenom vešu ko za naslovnicu nekog magazina za nevaljalae muškarce. 

Milica je u opisu fotke napisala BUM i momentalno rasplamsala komentare koji su se samo nizali ispod obajve

- "Ti si hodajući orgazam, alal ti vera kako sve nosiš", "Samo napred udri, nema slađe love", "Ti si san svakog muškarca", "Lady in red", "Kao vino što starija to bolja", "Ti si bolesna ženo", "Užas", "Šta ti kaže Stefan" ... 

SVET JE LEP KADA SANJAMO Kiki Lesendrić poručio samo jedno: Vodiću Piksija u kafanu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marko S

25.11.2022 19:48

Milica je dusom, telom i celim svojim bicem pros,,,,tka. Siguran sam da joj golisave fotografije samo sluze kao reklama za "glavni" biznis.