MLAĐA JE OD NJEGA SKORO DECENIJU Voditelj dnevnika u braku sa poznatom glumicom (FOTO)
Printscreen

Vladimir Jelić, voditelj dnevnika televizije Prve, u skladnom je braku sa glumicom Jovanom Jelić.

Ipak, malo ko zna da je on već dugo u braku sa poznatom glumicom Jovanom Jelić. Domaća publika ju je najbolje upoznala u hit serijama "Ubice mog oca" i "Urgentni centar", a kako su oboje uspešni u svom poslu, ne kriju da su jedno drugom najveća podrška. Jovana je od njega mlađa čak osam godina.

- Bili smo angažovani na jednom projektu koji je radio naš zajednički poznanik, reditelj. Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja - rekao je za "Gloriju" jednom prilikom voditelj.

Njih dvoje su izuzetno zaljubljeni i kako je on ranije govorio - sve rešavaju razgovorom.

- Ništa sa strane ne može nas toliko izbaciti iz ravnoteže da to ne možemo da rešimo pričom u četiri oka. Komunikacija je veoma bitna, kad ste jedno uz drugo i međusobno se podržavate, onda je sve mnogo lakše, bezbolnije se prolaze teški i stresni dani ali i razmirice i nerazumevanja koji su neminovni u svakoj vezi - rekao je Jelić svojevremeno.

PREDVIĐALI MU BLISTAVU KARIJERU Evo ko je pevač iz "Zvezda Granda" koji je imao težak udes, Mustafa je nestao iz javnog života 

Komentari (0)

Loading