STIGLA I ZVANIČNA POTVRDA: Na ovaj „comeback“ smo čekali dve godine!
Live Production

Danas tačno u 19 časova LIVE Instagram nominacijama omiljenih muzičkih
zvezda najavljen povratak najveće muzičke manifestacije regiona u
velikom stilu!

Music Awards Ceremony (MAC), jedinstvena manifestacija dodele muzičkih
priznanja koja okuplja najveće zvezde regiona za čiju je organizaciju
zadužen Skymusic, vraća se na velika vrata.

 

Live Production

 

Nagađanja da će se MAC održati potvrđena su sinoć, kada je na zvaničnom Instagram profilu ceremonije objavljen post koji najavljuje prve nominacije za prestižne MAC nagrade, i to od strane izvođača koji su u prethodnim izdanjima osvojili neke od priznanja!

Kako je navedeno, tačno u 19 časova, Nina Badrić, Gazda Paja, Angellina, Karolina Gočeva, Lena Kovačević, Aleksandra Radović, Rasta, Breskvica, Voyage, Tropico Band, Magla Band i Nevena Božović putem LIVE uključenja na MAC instragram profilu, nominovaće svoje favorite - izvođače i numere za koje smatraju da su u poslednjih godinu dana pomerili granice i najviše doprineli razvoju muzičke industrije na ovim prostorima, a fanovi će po prvi put imati priliku da direktno saznaju ko se našao u trci za prestižna priznanja.

Live Production

 

Organizatori, sudeći po komentarima i reakcijama mnogobrojnih pratilaca, nisu mogli boljim potezom da najave povratak najvećeg muzičkog show-a regiona, za čije ćemo vreme i mesto održavanja takođe saznati večeras – na istom mestu.

Nema sumnje da će MAC Instagram večeras „goreti“, i da će privući ogroman broj ljubitelja muzike iz Srbije i susednih zemalja, a najavljene su i različite aktivacije i poklon ulaznice za najspektakularniji muzički događaj godine.

EVO ŠTA RADI SOFIJA DOK LUKA TRENIRA Manekenka pokazala kako provodi dane u Dohi, Jović se sprema za meč, a evo ko njoj pravi društvo (VIDEO)

Komentari (0)

Loading