OTKRIVENO KAKO JE MILICA MILŠA ZA TRI MESECA SMRŠALA 10 KILOGRAMA: Savet koji će vašu liniju dovesti do savršenstva!
Foto: Youtube/Printscreen

U emisiji "Naj od naj", koju možete gledati subotom od 13.40 h na Blic televiziji, odnosno na MTS kanalu 115, Milica Milša je otkrila da je za samo tri meseca smršala čak 10 kilograma.

Milša se, kako kaže, za ovakav način ishrane odlučila više zbog zdravlja nego zbog linije.

Inače, zahvaljujući ulozi Ade Kanački u seriji “Igre sudbine”, Milica Milša je postala najzaposlenija glumica u Srbiji u poslednje tri godine.

OTKRIVENO KAKO JE MILICA MILŠA ZA TRI MESECA SMRŠALA 10 KILOGRAMA: Savet koji će vašu liniju dovesti do savršenstva!

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, nedavno je fanove hit serije "Igra sudbine" šokirala vest, koja se poput munje proširila društvenim mrežama, da je nastavak snimanja njihove omiljene telenovele pod znakom pitanja.

Danijel Đurić, jedan od producenata serije, uz Nikolu Burovca, otkrio je da uskoro nastavljaju sa snimanjem novih epizoda, ali i potvrdio ono što se naslućivalo.

– Serija „Igra sudbine“ nije prekinuta, već je na pauzi zbog Svetskog prvenstva u fudbalu. Već 30. novembra krećemo sa snimanjem novih epizoda, a emitovanje će se nastaviti po završetku Svetskog prvenstva. Promenjena je ekipa scenarista. Žarko Jokanović neće više pisati scenario, a ni Milica Milša najverovatnije neće više igrati u seriji – kaže Đurić.

BIĆETE ZAPANJENI Ova glumica je supruga bivšeg voditelja dnevnika RTS-A, niko ne može da veruje! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading