ISTINA JE! Saša Popović častio porodicu, dobili nekretnine, ovo su svi detalji
Pink printskrin

Nekadašnji direktor "Granda" Saša Popović i dalje je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", u ulozi žirija, a njegov privatan život godinama je zanimljiv javnosti.

Saša Popović iz braka sa pevačicom Suzanom Jovanović ima ćerku Aleksandru, dok ona iz prethodne emotivne veze ima sina Danijela.

E stock

 

Saša Danijela doživljava kao svog sina, a njegov sadašnji potez samo pokazuje koliko mu je stalo do Suzaninog naslednika.

Popović je, naime, i Aleksandri i Danijelu kupio po stan u srpskoj prestonici, pa oboje neće morati da razmišljaju o svom krovu nad glavom.

Saša je kratko potvrdio ove navode.

- Istina je, kupio sam dva stana, jedan za ćerku, a drugi za sina - kazao je Saša.

Popović je nedavno, podsetimo, otkrio detalje o odluci da batali učešće u gorepomenutom takmičenju, pa je naveo i šta se dogodilo nekoliko meseci kasnije. Bivši direktor "Granda" istakao je da su on i njegova prijateljica i saradnica Lepa Brena prodali produkciju, pa su se okrenuli drugim biznisima.

Ataimages

 

- Kada smo Brena i ja pre dve godine prodali "Grand produkciju" rekao sam supruzi Suzani - dosta mi je svega, idem u penziju - istakao je Popović, međutim, došlo je do preokreta.

- Posle tri meseca nisam znao sta ću sa sobom, pa sam vratio snimanju "Zvezda Granda" i rekao - ma, kakva penzija! - otkrio je on tad.

REŠEN DA JE ZADRŽI Darko Lazić pozajmio novac od svojih saradnika kako bi Katarini ispunio sve želje

Komentari (0)

Loading