TO MI JE NAJTEŽE PALO Viki Miljković prodaje Popovićevu luksuznu nekretninu, otkrila sve detalje saradnje
ATA Images

Pevačica Viki Miljković u novom elitnom naselju na Bežanijskoj kosi glavni je posrednik i eksluzivni zastupnik za prodaju stanova bivšeg direktora "Granda" Saše Popovića.

- Za Sašin kompleks zadužena sam za prodaju i kada dođe do useljenja mi radimo i opremanje, ali nije obavezno. Nudimo i te dodatne usluge. Mi opremamo stan tako da bukvalno samo uđete sa koferom u stan i damo vam ključ u ruke. Stavljamo i peškire, bade mantile, papuče, nameštaj. U Turskoj uzimamo nameštaj, a imamo i ovde fabrike koje ga prave - rekla je pevačica pa je dodala:

ATA Images

 

- Polagala sam za licencu agenta prodaje nekretnina. Učila sam i građevinu, pravni deo, marketing, finansije i uspela sam. Najteži predmet mi je bila građevina, baš mi je bilo komplikovano da je savladam.

ATA Images

 

-Prodajom stanova krenula sam da se bavim u vreme korone jer sam tada imala najviše vremena i pauze u muzici jer nismo nigde nastupali. Godinu i po dana smo bili bez posla. Prodajom nekretnina sam htela da počnem da se bavim tek za 10 godina, ali je korona sve to ubrzala - otkrila je Viki Miljković.

TEŠKI MOMENTI NASTUPILI U PORODICI Vesna i Đole Đogani doživeli bračnu krizu

Komentari (0)

Loading