REŠEN DA JE ZADRŽI Darko Lazić pozajmio novac od svojih saradnika kako bi Katarini ispunio sve želje
Printscreen

Darko Lazić poslednjih meseci uživa u romansi sa izabranicom Katarinom, a kako se čini, rešen je da mu ovoga puta ljubavni odnos potraje.

Kako Alo! saznaje, folker je nedavno tražio od svojih menadžera čak 40.000 evra unapred jer mu je taj novac potreban da dovrši opremanje stana u kom će se skućiti sa svojom devojkom. 

- Otkako su počeli ozbiljnu vezu, Darko se trudi da Kaći ispuni sve želje i pridobije je gestovima. Iako njoj ne smeta što žive u iznajmljenom stanu, Darko je svojoj devojci obećao da će se uskoro skućiti u sopstvenom domu koji će opremiti po njenim zamislima. Ovog leta uspeo je da kupi namešten stan na Bežanijskoj kosi, ali mu je potrebno još 40.000 evra da opremi dnevnu sobu i veliko kupatilo - priča izvor, i otkriva da će Lazić kroz nastupe vratiti pozajmljen novac. 

Foto: Printscreen/instagram

 

- Darko je jedan od najangažovanijih pevača mlađe garde i ima nastupe pet dana u nedelji, ali sve što zaradi brzo potroši. Njegovi nastupi u zemlji koštaju 5.000 evra, a u inostranstvu čak i više. To mu je i dalo osnovu da traži ovakvu uslugu, a menadžeri su mu izašli u susret jer s njim uvek vode borbu oko nesavesnog trošenja i poročnog života. Ovo nije prvi put da mu daju pare unapred, a svakako im je lakše kada znaju da će novac uložiti u nekretninu. Narednih nekoliko nastupa Darko će dobijati polovinu zarađenog honorara i na taj način će vratiti to što su mu dali - kaže izvor, i dodaje:

Printscreen

 

- Ono što čudi sve nas koji smo bliski sa Darkom jeste što je ovo prvi put da razmišlja o budućnosti i ulaže u nekretninu zarad lepšeg zajedničkog života sa partnerkom. Svaki put kad sedne sa prijateljima, priča kako sa Kaćom planira bar troje dece i da će joj napraviti oazu o kakvoj je maštala. S obzirom na prethodna iskustva, molimo se da ga ovoga puta ljubav zaista promeni i da konačno sredi svoj život tako da ne ispaštaju svi oko njega -  završava izvor za Alo!.

Bivšoj isplatio alimentaciju

Ana Sević, bivša Darkova supruga s kojom ima ćerku Lorenu, tužila je pevača pre tri godine zbog neisplaćenih alimentacija, a nedavno je otkrila da je sud naterao Lazića da joj isplati ukupno dva miliona dinara.

- Sud je doneo odluku u moju korist i Darko sada uredno plaća sve alimentacije. Sva zaostala dugovanja je isplatio i sada nemamo tih problema - rekla je Ana.

SVESNA JE DA MORA DA RADI Biljana Tipsaević vodi osmogodišnju ćerku na posao: Dajem joj zadatke koje može da ispuni

Komentari (0)

Loading