TUŽNE VESTI Oglasila se majka Adama Adaktara, Alis izgubila bebu (FOTO)
Foto: Printscreen

Majka Adama Adaktara, Alis svojom objavom na društvenoj mreži Instagram sve je rastužila kada je saopštila da je izgubila bebu, pa je poslala emotivnu poruku koja je ohrabrila sve žene.

Naime, Alis je priznala da i ako joj je rođendan ne može da slavi jer se ne oseća dobro, pa je rešila da ohrabri sve žene.

TUŽNE VESTI Oglasila se majka Adama Adaktara, Alis izgubila bebu (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Srećan mi rođendan, hvala svima na divnim željama i čestitkama, posle turbuletnih dana u mom životu ipak sam odlučila da slavim rođendan, jer moj životni moto je da prihvatim sve što donosi život i lepo i manje lepo, jer nikad ne znamo šta je najbolje za nas. Ono što želim da kažem je da prinove neće biti u Adaktar porodici i pored moje najiskrenije želje, jer na neke stvari jednostavno ne možemo da utičemo. Znam da sam bila inspiracija i ohrabrenje mnogim ženama da se odluče da rode u poznijim godinama, ali isto tako znam da ću biti uteha mnogim ženama koje su se naše u istoj situaciji...- napisala je Alis Adaktar.

Podsetimo, Alis Adaktar, koja se nekada zvala Bobana i imala salon za tetoviranje u Čačku, na Instagramu objavljuje slike na kojima izgleda kao milion dolara. Iako je imala par intervencija, njene slike u kupaćem kostimu izazivaju puno pažnje, zbog čega su pojedini pratioci išli na APR i proveravali podatke o firmi kako bi saznali godište Adaktarovih.

SAŠA POPOVIĆ DOŠAO PRVI Krem estrade kod Brene i Bobe na slavlju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading