BRUTALNO ISKRENA Milica Pavlović bez dlake na jeziku odgovorila na škakljivo pitanje
Kristijana Ćaćić

Ljubavni život Milice Pavlović već godinama intrigira javnost.

 
Iako su je mnogi smatrali konzervativnom, a čak se pričalo i da nikada nije bila intimna sa muškarcem, Milica Pavlović je sve tvrdnje demantovala.

Kristijana Ćaćić

 

Pevačica je do nedavno svoju intimu volela da drži za sebe, a onda je rešila da progovori o odnosu sa bivšim dečkom Nikolasom Saveljićem.

- Ispala sam fer, jer ja od toga da o tome ne pričam, ispalo je na Tviteru: "Evo je ova nevina". Daleko od toga. I onda sam bila iz priče daj da kažem za nekog, da više ne budem. Namestila se situacija, takva je bila i emisija. Ne kajem se. Mogu ja da ti otkrijem još nekog, ali to nema veze - poručuje pevačica koja kaže da se nije muvala sa kolegama.

U toku je priprema i za njene solističke koncerte, a kako će se jedan od njih održati u Nišu, pevačica se osvrnula i na svoju bivšu ljubav.

- Kad mi kažu Niš, prvo sam pomislila na jednog mog dečka iz Niša, koga sam upoznala na moru. On je stalno dolazio u Leskovac i uvek mi je donosio neke drugačije bukete - priseća se Milica Pavlović.

Kristijana Ćaćić

 

Mlada pevačica istakla je i da su muško ženski odnosi nekada bili potpuno drugačiji.

- Bitno je upoznati osobu, nemam ništa protiv ni intimnih odnosa za jednu noć, ali da ti se to desi nekoliko puta u životu, ne mora to da bude svakog meseca - rekla je Milica za "Prvu TV".

VAŽNO OBAVEŠTENJE Trudna Marija Mikić umalo preuzela emisiju Dragane Kosjerine

Komentari (0)

Loading