PEVAČICA NE MOŽE DA VERUJE Milica Pavlović besna zbog zlostavljanja profesorke iz Trstenika
Foto: Printscreen/instagram

Nasilje u školama otelo se kontroli, o čemu svedoči snimak iz Tehničke škole u Trsteniku na kom se đaci iživljavaju nad profesorkom, kojoj su izmakli stolicu i telefonom zabeležili kako pada.

Povodom ovog slučaja koji je potresao javnost, oglasila se i Milica Pavlović.

Foto: Alo.rs

 

- Po drugi put sam gledala snimak maltretiranja nastavnice iz Trstenika. Ljudi gde ide ovaj svet? Šta se dešava meni stvarno nije jasno - rekla je ona, pa dodala:

- Da žena koja je veliki deo svog života posvetila tome da nauči materiju koju će preneti učenicima, da je maltretiraju, i da joj se smeju na ovakav način. Kao ženu i kao nastavnicu, kao nečiju majku, sestru, tetku i ruše joj kredibilitet, ugled, i šta je vrhunac svega, ostalu učenici tog razreda sve to samo gledaju - rekla je ona.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Šta je sa njihovim roditeljima, šta je sa direktorom škole, šta je sa svima nama ljudi? Nisam smela da pomislim da kažem nešto loše profesoru, učitelju, a kamoli da ih maltertiram - istakla je pevačica na svom Instagram profilu, pa dodala:

- Šta se tu desilo? Je l' je moguće da je lepo ponašanje postalo "aut", a nasilje, ružno ponašanje, nevaspitanje postalo je nešto što je okej. Strašno, dotakli smo dno - rekla je ona.

ODUŠEVIO DIJASPORU Samo Saša Matić može da napravi takvu atmosferu

Komentari (0)

Loading