VAŽNO OBAVEŠTENJE Trudna Marija Mikić umalo preuzela emisiju Dragane Kosjerine (VIDEO)
Promo

Marija Mikić, nedavno je objavila radosnu vest, koja je odjeknula kao bomba, jer je pevačica samo tri meseca nakon rođenja ćerke ponovo u drugom stanju.

Pevačica i njen izabranik Jovan Pantić nedavno su otkrili i kog je beba pola, a fotografija iz porodičnog doma izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama.

VAŽNO OBAVEŠTENJE Trudna Marija Mikić umalo preuzela emisiju Dragane Kosjerine (VIDEO)

Printscreen

 

Poznato je da pevačica ima dobar smisao za humor, a sada je na Instagramu poslala ''važno obaveštenje'' i izazvala veliku pažnju javnosti:

- Važno obaveštenje je to da se šalite i smejete u svakom trenutku svoga dana! Eto to je najvažnije obaveštenje! Jedva čekam da zajedno gledamo ovu emisiju koju smo snimali i samo ću vam reći koji sam ja sebi kralj - napisala je Marija u opisu videa.

 

 

- Dobro veče svima! Ovo je emisija ''Ja volim Srbiju'', a ja sam vaša nova voditeljka - rekla je Marija, a onda je u studio ušetala voditeljka ove RTS-ove emisije, Dragana Kosjerina, i reprezentativno zauzela svoju poziciju.

Pevačicini pratioci su ovom prilikom mogli da vide kako ona izgleda u prvim mesecima trudnoće, a stomak se nazirao i u dugoj roze haljina sa dubokim prorezom. Ono što su svi mogli da zaključe, jeste da trudnica nikad bolje nije izgledala.

OTKRIVENO SVE Relja smuvao Zvezdu Granda, pa otkrio detalje njihove romanse

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading