NE ŽELIM DA BUDEM STONDIRANA Zorana Jovanović progovorila o bolesti: Život mi bio lakši dok sam pila lekove
Printscreen

 Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je detalje iz privatnog života.

Zorannah je rešila da otvoreno govori na temu depresije i o napadima panike, sa kojima se bori i za koje uzima lekove koje joj je doktor prepisao.

- Postoje lekovi koje pijem samo kada imam jake napade. Iskreno, to su jaki lekovi i ne želim da budem stondirana, uspavana i slično u svako doba dana. Pila sam druge lekove, koji su za depresiju, svakog dana, kao terapiju, oni ne uspavljuju i ne stvaraju zavisnost. Nažalost sa njima sam morala da prekinem, kada su napadi panike počeli češće da mi se dešavaju. Iskreno, život mi je bio mnogo bolji, kada sam bila na tim lekovima (antidepresiv je u pitanju). Tako da planiram da prestanem da pijem ove za anksioznost i vratim se njima. Jako je važno da lekove ne prepisujete sami sebi - napisala je blogerka, pa otkrila da nikada ne zna kada neki novi napad panike može da joj se desi:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Niko ne može da zna unapred kada će dobiti napad panike, osim ako ih ne izmišlja. Jedino što možeš da znaš neke situacije u kojima si već bila trigerovana. Meni su se napadi desili na primer noću pre nego što zaspim ili kad vozim noću, a nema nigde nikoga na ulici - napisala je ona na svom Instagramu.

Foto: Printscreen/instagram

 

VEĆI SAM ŠMEKER OD BIVŠIH Milica Pavlović progovorila o vezi sa Nikolasom: Mogu da otkrijem još dosta toga!

 

Komentari (0)

Loading