ON JE PSIHOPATA, ŠALJE MI BOLEŠTINE Anastasija Ražnatović vidno uznemirena: "Čovek je opsednut i POREMEĆEN" - Bezbednost joj OZBILJNO UGROŽENA
Promo

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović požalila se svom prijatelju da je već izvesno vreme proganja manijak, koji joj šalje eksplicitne fotografije i preteće poruke preko društvnih mreža, a da stvar bude još gora, sada se pojavio i na jednom njenom snimanju.

Promo

 

- Opet mi ovaj psihopata šalje poruke. Čovek je sigurno poremećen, šalje mi boleštine sa lažnog profila. Rekla bih da je jako opsednut i da nije sav svoj - požalila se Anastasija u "Ceca show".

Kako je otkrio njen prijatelj, progonitelj je Anastasiji često pisao da je čeka ispred kuće.

- Vreme je da slučaj prijaviš policiji - konstatovao je prijatelj Ražnatovićeve.

Promo

 

Snimanje emisije proteklo je u najboljem redu, a ono što je najmanje očekivala bilo je pojavljivanje manijaka na setu.

Promo

 

- Taj čovek se nalazio ispred studija kada sam završila snimanje. Video je na TV-u da sam ovde i došao je. Jako mi je bilo uznemirujuće - kaže Anastasija.

Promo

 

I sama Svetlana Ceca Ražnatović se zabrinula za Anastasijinu bezbednost.

- Nije prijatno, takvi ljudi koji ti remete mir često znju da budu nepredvidivi. Prijavljivala sam često manijake i uvek su organi reda reagovali - kaže Ceca.

Dokumentarno-igrani serijal "Ceca show" koji se emituje samo na Blic televiziji.

2 DANA PRED SVADBU DOŽIVEO TRAGEDIJU Pobedio u "Operaciji trijumf", svi su mislili da mu je karijera propala, evo gde je i šta radi danas 

Komentari (1)

Loading
Jovan

11.11.2022 20:33

Nije je ni pitno a ugožena od pogleda .