2 DANA PRED SVADBU DOŽIVEO TRAGEDIJU Pobedio u "Operaciji trijumf", svi su mislili da mu je karijera propala, evo gde je i šta radi danas (FOTO)
Printscreen

Pre 13 godina Adnan Babajić pobedio je u takmičenju "Operacija trijumf". Dok su mu jedni predviđali uspeh, drugi su mislili da on nije bio zaluženi pobednik.

Ovaj mladić je nakon učešća u tom šou programu proslavio Živinice. Mesto u rodnoj Bosni i Hercegovini. Tada mu je bilo 20 godina. Međutim, tek nekoliko godina nakon pobede se pojavio sa novim pesmama.

2 DANA PRED SVADBU DOŽIVEO TRAGEDIJU Pobedio u

Printscreen

 

Najveća tragedija desila mu se dva dana pred venčanje kada je njegova majka Ulfeta preminula. Kasnije se Adnan oženio Lejlom i prema informacijama sa njegovih društvenih mreža, danas živi u Čikagu, a sudeći prema fotografijama ne živi ni malo loše.

Nastupa na tom kontinentu, ogranizuje svirke, a u jednoj emisiji je sebe nazvao i menadžerom Marije Šerifović za tamošnje tržište. Na iznenađenje mnogih, Adnan je pokrenuo i svoju liniju kozmetičkih proizvoda.

- Mnogi su pisali da sam obustavio svoju karijeru, ali to nije tačno. Traže me ljudi sa prostora bivše Jugoslavije, a do avgusta imam dogovoreno 15 svadbi. To su sve dobri klubovi i jako sam zadovoljan, izjavio je jednom Adnan, koji je u međuvremenu nabacio i koji kilogram viška.

VAPAJ DRAGANE MIRKOVIĆ Pevačica angažovala advokate, očajna otkrila o čemu je reč

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading