VENČANICA JOJ NE SME BITI TEŠKA! Anastasija Ražnatović prvi put progovorila o venčanju
Printscreen

Anastasija Ražnatović se našalila i kako je mrtva trka da li će danas-sutra na svadbu kasniti ona ili mladoženja

Spremajući se za jednu glamuroznu proslavu, Anastasija Ražnatović je u razgovoru s drugaricom prvi put javno spomenula i potencijalno venčanje s fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Pevačica jeu okviru najave za „Ceca show" koji se emituje na televiziji „Blic" ispričala kako joj je haljina za „ivent" bila toliko teška, da za sigurno zna da danas-sutra treba da traži što laganiju venčanicu. 

VENČANICA JOJ NE SME BITI TEŠKA! Anastasija Ražnatović prvi put progovorila o venčanju

Foto: ATA Images

 

- Ovde sam do 20, pa idem na Svetsko (prvenstvo u fudbalu). Biće uživanje. U poslednje vreme baš volim fudbal i jedva čekam da odem - počela je bila ona, pa se prisetila i odlaska u Španiju kod izabranika.

- Prvi put da sam malo upoznala centar. Ranije nismo mogli da napustimo periferiju, Nemanja nije mogao - objašnjavala je Ražnatovićeva, nakon čega je njena prijateljica konstatovala da je, znajući njih dvoje, uvek dobar provod, ma gde da se nalaze.

VENČANICA JOJ NE SME BITI TEŠKA! Anastasija Ražnatović prvi put progovorila o venčanju

Foto: Blic tv printskrin

 

Zatim, najavila je i Nemanjin dolazak u Beograd.

- Trebalo bi da dođe uskoro u Beograd, zbog okupljanja reprezentacije. Jedva čekam da odem u Katar - prokomentarisala je, pa „potegla" priču o svadbi.

- Haljina za „parti" je bila prelepa, ali izuzetno teška. Tada sam se našalila sa svojim prijateljima da je ovo proba za svadbu i da zbog iskustva sa ovom haljinom neću imati tešku venčanicu - kazala je Anastasija pa se i našalila kako se ne zna ko bi na tu svadbu više kasnio, mlada ili mladoženja.

MESEC DANA NESTALE SA SCENE Prvo oglašavanje Anđele i Nađe nakon što su skandalozno napustile oca

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ја

11.11.2022 10:34

Слатка девојка и фина