RAZOČARANA U KOLEGE Mina Heart iskreno o sujeti među pevačima i influenserima za Alo!
Instagram

Pevačica i influenserka Mina Heart uspešno se penje na sam vrh muzičke scene, ali ne krije da je razočarana zbog sujete koja vlada u svetu poznatih. 

Kako je u razgovoru za Alo.rs objasnila, naučila je da se nosi sa trnovitim putem koji je čeka u muzičkom svetu, pa se već duže vreme ne čudi kada izostane podrška njenih strarijih kolega. 

- Muzikom sam i počela da se bavim zbog sebe. To je ono što me radi i o čemu sam maštala u ranom detinjstvu. Zadovoljstvo mi je što sam već prepoznatljiva i što se ljudima dopada ono što radim. Daleko od toga da sam ikada mislila da je lako baviti se tim poslom, ali slagala bih kada bih rekla da nebrojano puta nisam bila neprijatno iznenađena načinom na koji funcioniše ovaj taj naš svet - navela je Mina i otvoreno govorila o kolegama koje joj nisu znatno pomogle u tome da brže dođe do uspeha. 

RAZOČARANA U KOLEGE Mina Heart iskreno o sujeti među pevačima i influenserima za Alo!

Instagram

 

- Primetila sam da podrška kolega izostaje sve više. Kako pravim veće uspehe, tako sve ređe vidim da kolege objavljuju moje projekte u znak podrške i solidarnosti. Desi se da me to razočara, ali me ne povredi dovoljno da o tome razmišljam duže od nekoliko minuta. Sve je mnogo lepše kada čovek ne očekuje ništa od drugih i oslanja se samo na sebe. Tu smo da se borimo za sebe, i niko nije dužan da nam pomogne u tome. Sa druge strane, uvek rado promovišem projekte svojih kolega. Nisam tip koji se upoređuje sa drugima, pa tako i nemam sujetu ka onima koji se uspešno bave ovim poslom. Muzički svet je dovoljno veliki za sve nas i zato će kolege uvek imati moju bezrezervnu podršku kada im je potrebna - zaključila je Mina za Alo.rs.

SAMO DA PREŽIVIM OVAJ DAN Jana Todorović ne krije bol, pevačica pretprela stravičan gubitak (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading