NISAM ZNALA ŠTA ME JE SNAŠLO Ćana pala sa sa mosta i završila u gipsu
Foto: Youtube/Printscreen

Ćana koja u karijeri ima najluđe "ulaske" na tezge, gostovala je u emisiji i ispričala detalje iz života, do sada nepoznate javnosti.

Prisetila se nastupa na jednom splavu, kada je život izgubilo troje ljudi, a zatim i kada je pala s mosta.

Pevačica ima život pun priča i iskustva, tako je i tokom snimanja emisije deo scenografije umalo pao na nju, a prisetila se i trenutka kada je cela završial u gipsu nakon pada s mosta viskogog dva i po metra. Ćana je polomila ruku, rebra i skočni zglob. Uzbudljivu priču je zaključila sa, kako ona kaže, smešnom scenom iz bolnice.

NISAM ZNALA ŠTA ME JE SNAŠLO Ćana pala sa sa mosta i završila u gipsu

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja sam radila jedan veliki sabor, bilo je negde oko 40-50 hiljada ljudi na Ozrenu. A sledeći dan je čuvena Manjača, a ja sam i to radila. Došla sam sa Ozrena u 5 ujutru, pa sam rekla da neću ići u stan, već ću odspavati malo pa nastaviti dalje. Inače, tu ima ćuprija odnosno most koji nema ogradu, ja sam prešla preko mosta kolima i parkirala odmah pored. U međuvremenu, prolazile su dve žene i čudile se što me vide. Ja sam popričala sa njima, ali sam pričajući krenula u nazad preko mosta i samo nestala. Pala sam sa dva i po metra, nisam ni znala šta me je snašlo, ispričala je Ćana u emisiji na Kurir televiziji i dodala:

NISAM ZNALA ŠTA ME JE SNAŠLO Ćana pala sa sa mosta i završila u gipsu

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Videla sam da je pukla ruka, skočni zglob i četiri rebra. Bilo je smešno, ja u bolnici i zovem čoveka i kažem da neću doći na Manjaču, a on jadan misli da je to skrivena kamera. Samo sam mu okrenula kameru i pokazala gips.

RAZVELI SE NAKON GODINU DANA Ovo su svi detalji odnosa Ane Nikolić i Raste, dama od skandala mu uništila auto od 100.000 evra

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading