JEO SAM 40 ĆEVAPA Aleksandar Sofornijević je imao 128 kilograma, a evo kako je smršao: To je bio presudan trenutak
Printscreen

Aca Sofronijević odlučio je da smrša kako bi bio efikasniji u poslu, a momenat kada je odlučio da počne da dijetom i zdravijim načinom života bio je vrlo poražavajuć i zato ga nikada neće zaboraviti.

- Imao sam 128 kilograma, nisam mogao da se savijem da zavežem pertlu, mama mi je zapertlala. To je bilo neke 2008. godine a sada variram između 88 i 90 kila, znači oko 42 kilograma sam smršao. Sad zamislite harmoniku od 13 kilograma i ta kilaža tada i ne znam koliko bi u mom poslu mogao da izdržim. Ko zna da li bih dobio šećer i da i bi mi srce izdržalo. Moja energija i moj mozak su drugačiji sada, mnogo bolje sviram, sve mi je lakše, bolja koncentracija- priznao je Sofra.

JEO SAM 40 ĆEVAPA Aleksandar Sofornijević je imao 128 kilograma, a evo kako je smršao: To je bio presudan trenutak

Printscreen

 

Ono što je sve zanimalo jeste kako se muzičar hranio kada je uspeo da dođe do tolikog broja kilograma, i da dovede svoje zdravlje u opasnost.

- Volim da jedem, gurman sam po prirodi na mamu. Moja mama je sa Divčibara i tamo se strašno dobro jede, i od malena baš dobro jedem. Imao sam taj bend “Prestiž“ i imao sam te večernje svirke gde se svira do 3,4 ujutru, praviš super zabavu i ogromne pazare, i onda se dosta i pilo, ja konkretno votku neku a posle toga ideš na pljeskavicu, ogromnu picu ili palačinku na metar. I sad kombinacija, mnogo jedeš ,ne treniraš, malo spavaš, i konstantni alkohol, i stalno stres i frka, upisujem fakultet, i došao sam do tačke da sam stalno jeo. Sećam se da sam sam mogao da pojedem jedno pile, veliko pile, a jednom sam pojeo 40 ćevapa i meni je to bilo normalno- iskren je bio on.

JEO SAM 40 ĆEVAPA Aleksandar Sofornijević je imao 128 kilograma, a evo kako je smršao: To je bio presudan trenutak

Foto: Printscreen/instagram

 

Proces kroz koji je prošao da bi došao do današnje kilaže i izgleda bio je dugotrajan i nimalo lak ,koliko god to ljudima izgledalo banalno, a sa ove tačke gledišta nikad ane bi mogao da se vrati na pređašnje stanje.

- Video sam koliko je loše biti gojazan, koliko ne možeš ništa. To je jedna disfunkcionalnost duše, tela i mozga. Najbitnija je istrajnost, prvo ide taj mali, prvi korak a onda jedan po jedan naredni. Krenuo sam po malo da topim to salo 2008. godina, pravio sam i ja greške, i sve do 2018. nisam znao kako i šta da kombinujem pravilno i tek tada sam shvatio da ti ne treba uopšte puno hrane da bi bio sit, i da je hrana zapravo naše gorivo– objasnio je on u emisiji RTS ordinacija.

DOK SU SE PEVAČI SKRIVALI PO PODRUMIMA, JA SAM BILA SA METOM NA GRUDIMA Maja Nikolić se prisetila bombardovanja: Estrada je pobegla iz zemlje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ја

07.11.2022 17:18

Ово је један заиста диван и преталентован момак Само напред Ацо Чувај здравље и пази како возиш бицикл