DOK SU SE PEVAČI SKRIVALI PO PODRUMIMA, JA SAM BILA SA METOM NA GRUDIMA Maja Nikolić se prisetila bombardovanja: Estrada je pobegla iz zemlje
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Maja Nikolić gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom prisetila se teškog perioda i bombardovanja.

- Da nije bilo rata, moj braz i ja bili bismo najmlađi kantautori koji su popularni u šest republika i dve pokrajne. Neko kaže sada su najgora vremena, ali ja se sećam devedesetih kada su bile stravične inflacije. Moj tata je pukovnik, a vojna lica su za vreme bivše Jugoslavije imala najveću platu. Uvek sam radila, nisam se žalila. Radila sam i kad su padale bombe, sa metama na grudima, na mostovima...- prisetila se Nikolićeva.

DOK SU SE PEVAČI SKRIVALI PO PODRUMIMA, JA SAM BILA SA METOM NA GRUDIMA Maja Nikolić se prisetila bombardovanja: Estrada je pobegla iz zemlje

Printscreen

 

-Ono što je najinteresantnije jeste da je devedeset odsto estrade pobeglo iz zemlje, ili se sakrivalo po podrumima i selima. Niko nije hteo da bude patriota, sem nas koji smo prave patriote. Svih 98 dana sam pevala na mostovima, nijednom nisam bila u podrumu. Prvi dan bombardovanja sam pevala u diskoteci u Kragujevcu, nestala je struja, niko nije verovao da je počelo bombardovanje Srbije. Tada sam shvatila da život nije bajka - istakla je Maja u intervjuu za Balkan Info.

Nikolićeva je svojevremeno živela u Americi gde je pevala po džez klubovima, za koje tvrdi da izgledaju lepo samo na filmovima, ali smatra da kao pevačica moraš da imaš želudac za taj zadimljeni prostor i goste.

- Sebe vidim na velikoj svetskoj sceni sa simfonijskim orkestrom, sa četiri prateća vokala, to je bio moj san o estradi. Međutim, estrada je danas sve, samo ne to. Tu profesiju ne želim ni jednom detetu, taj posao nije za žene - dodala je Nikolićeva.

DOBILI SMO BAJINOG NASLEDNIKA Stefan Rusimović oduševio publiku, svi komentarišu jedno (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading