KADA BI VODILI RAČUNA O SVOJIM ŽIVOTIMA... Marija Veljković progovorila o ljubavi sa Rastkom, pa oštro odgovorila na negativne komentare
Printscreen

Voditeljka Marija Veljković  prvi put se u javnosti pojavila sa svojim novim partnerom, glumcem i pevačem Rastkom Jankovićem, na jednom gradskom događaju.

Ona i Rastko su u razgovoru otkrili detalje svoje veze i ispričali kako provode zajedničke trenutke.

- Ovo je prvi put da se pojavljujemo u javnosti. Obično smo zajedno uvek kada smo van Beograda. Vikendom odemo negde van Beograda, pošto ovde udišemo čist vazduh (smeh). Prija nam da odemo negde, u neke terme, da se bavimo sportom, da odemo u prirodu. Uveče moram da priznam da slabije izlazimo. Volimo više kućne varijante i da se družimo sa prijateljima - počeo je Rastko, a Marija se nadovezala:

- Oboje imamo puno posla. On je stalno na snimanjima, ja isto, ali nekako uspemo na kraju dana da saberemo utiske. Nije teško kad postoji ljubav i emocija.

Printscreen

 

S obzirom na to da njihova veza izaziva veliku pažnju javnosti, Marija je i to prokomentarisala.

- Kad bi svako od nas vodio računa vodio računa o svojoj ljubavi, o svom životu, možda naša ljubav ne bi bila toliki bum kao što jeste.

Na pitanje šta ju je privuklo kod Rastka, voditeljka je kroz osmeh rekla:

- Pa pogledajte koliko je lep, a ne znate koliko je šarmantan.

Onda je i Rastko otkrio šta voli kod Marije.

- Francuska škola, osamdesete, vaspitanje. Jednostavno je - rekao je on, a Marija se nadovezala:

- Ja mislim da je dovoljno samo da se prepoznate i da se energije poklope. Poštovanje je najbitnije kad imate nekog pored sebe, kad ste u vezi, kad je ljubav u pitanju. Uz to ide i iskrenost. Nas dvoje možemo da kažemo jedno drugome šta bi trebalo da se promeni, popravi - rekla je Marija.

MINIJATURNI BIKINI GRUDI U PRVOM PLANU... Jovana Jeremić otišla u saunu, vreli kadrovi zapalili društvene mreže (FOTO)

Komentari (0)

Loading