DA NIJE BILO NAS, DANAS NE BI POSTOJALE ZVEZDE GRANDA Nemanja Nikolić razvezao jezik, pa progovorio o takmičenju
Foto: Alo.rs

Nemanja Nikolić, koji se proslavio takmičenjem u prvoj sezoni „Zvezda Granda", progovorio je o svojim počecima, ali i otkrio da ga je majka nagovorila da se prijavi za takmičenje.

U prvoj sezoni su se zajedno sa Nemanjom, takmičili su se Slavica Ćukteraš, Tanja Savić, Darko Filipović, Stevan Anđelković i tadašnji pobednik Bane Mojićević.

Foto: Alo.rs

 

- Otac mi je slikar, umetnik, a majka domaćica. Imao sam jako lepo detinjstvo. Brat i ja imali smo sve što bismo poželeli. Rano sam počeo da pevam, zarađivao sam lepo već sa četrnaest godina. Čini mi se da sam prvi honorar potrošio na automobil, a posle na ženske - nasmejao se on na početku razgovora, pa nastavio o svojim školskim danima i tome kako je uvek bio naklonjen muzici, iako se nije školovao za to.

- Bio sam odličan đak u osnovnoj školi, a u srednjoj vrlo dobar. Završio sam medicinsku školu iako se time nikada nisam bavio, bilo je to ono ratno vreme. Tu nije bilo ni matematike niti srpskog jezika - pamti on, čiji je pevački put počeo na audiciji u Leskovcu.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Majka me je prijavila na audiciju u Leskovcu. Život mi se nakon "Zvezda Granda" promenio iz korena. E, da nije bilo nas, ne bi bilo ni vas. Da nije bilo nas šestoro, ne bi ni sada postojale "Zvezde Granda" - siguran je on.

- Trebalo bi da se više pažnje posvećuje "prvoj garnituri". U tom periodu nisam imao preterana očekivanja, bilo mi je dovoljno da se pojavim, vidim Beograd i 'ajmo nazad za Doljevac, međutim bilo je šta je bilo - istakao je pevač.

Foto: Alo.rs

 

Iako se priča o tome kako se Nemanja u jednom trenutku i povukao sa scene, on objašnjava kako nije bilo baš tako.

- Ni jednog trenutka se nisam povukao, samo nisam imao veliki hit kao sa prvog albuma. Sve vreme sam prisutan, jedini period kada nisam radio je bilo kada se pojavila korona - naglasio je on, pa zaključio rečima da se i dan-danas druži s kolegama iz prve sezone poznatog šoua:

- Stevan mi je kum, krstio je moju decu. Sa svima sam ostao u dobrim odnosima.

PONOSNA NA NJIH! Otkriveno ko su roditelji Lee Kiš

Komentari (0)

Loading