ŽENE KOJE SE BORE SA RAKOM SU HEROINE Dušica Jakovljević poslala snažnu poruku, a onda se dotakla i svog zdravstvenog problema
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Voditeljka Dušica Jakovljević prisustvovala je humanitarnoj reviji fotografija koja pomaže ženama obolelim od raka dojke.

Naime, na samom početku razgovora voditeljka je istakla da je uvek u životu nalazila vremena da ode na botoks, ali ne i kod lekara, a sada je rešila da promeni to.

- Žene koje se bore sa rakom su heroine. Divim im se! Ja sam uvek nalazila vremena za botoks, tetoviranje, kafu sa drugaricama, ali ne i za redovne preglede. Imam 42 godine i nikad nisam bila na mamografiji! Osvestila sam se i zakazala za ponedeljak sve preglede, na koje vodim i ćerku od 15 godina. Naučite da cenite život pre nego što bude prekasno za to - kaže voditeljka i dodaje da su se ljudi bliski njoj borili sa kancerom:

ŽENE KOJE SE BORE SA RAKOM SU HEROINE Dušica Jakovljević poslala snažnu poruku, a onda se dotakla i svog zdravstvenog problema

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Moja bivša svekrva je imala ozbiljan zdravstveni problem, kao i neki moji prijatelji. Teško mi je kad se setim toga! - ističe Dušica.

Dušica je izbegavala redovne preglede jer se plašila da ode kod lekara.

- Dve godine me je konstantno bolela glava. Prijateljica Danica Maksimović se zabrinula zbog toga i molila me da odem na pregled. Na kraju sam otišla kod doktora, i hvala Bogu, nije bilo ništa strašno, već upala sinusa. Imala sam više sreće nego pameti - rekla je ona.

IMA TAJ HAOS OKO DROGE, BILO JE TU SVAČEGA Komšije Marije i Marka Bulata razvezale jezik i raskrinkale poznati par

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading