DANAS JE ŽENA ŽENI VUK! Dušica Jakovljević brutalno iskrena: One su surove, gore su od muškarca
Foto: Vladimir Marković

Dušica Jakovljević je gospodarica vikenda. Gledaoci rijalitija koji vodi sa iščekivanjem prate kako ona izgleda, govori i kakav odnos ima sa učesnicima.

Ženstvena, atraktivna i elokventna, ona je majstor za spektakle ove vrste.

Nakon mesec dana emitovanja "Zadruge 6" gledaoci već očekuju veliki zaplet. Razlikuje li se ova sezona od prethodnih?

- Sve su sezone različite. Svako traži svoje mesto pod suncem, zaštitu, rame koje će da nadomesti odsustvo porodice i prijatelja. U ovoj "Zadruzi" imamo potrebu svakog mladog čoveka da pronađe svoju simpatiju. Trenutno je na delu opipavanje. Ono što je ovaj put simptomatično jeste slika današnjice, a to su devojke koje se bore za naklonost momaka. Na društvenim mrežama zovu ih "kokošinjac". To je ružan izraz, ali definitivno se dame bore za muškarce, umesto da je obrnuto. Gde su nestali naši vitezovi? Jeste da žene žele samostalnost, ali mislim da ne treba nikoga da jure. Samo posmatram i učim svoju ćerku da to ne radi. Žene treba da zadrže dostojanstvo čak i kad im se neko dopada. Lako je lajkovati na mrežama, ali ljubav se nalazi na drugim mestima.

DANAS JE ŽENA ŽENI VUK! Dušica Jakovljević brutalno iskrena: One su surove, gore su od muškarca

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Kako objašnjavate taj trend da žene vole da budu "gažene"? Naravno, ovde ne mislimo na zlostavljanje, već na ponižavanje?

- Žene danas vape za ljubavlju. Sve je instant. Mi se zaljubljujemo u ideju da veza sa nekim može da traje. U toj zaslepljenosti ne vidimo stvari preko kojih ne bi trebalo da se prelazi. Mala nepoštovanja mogu da dovedu do velikih problema. I meni se dešavalo da omanem, ali se učim na svojim greškama. Volim da sam u ljubavi voljena i poštovana, da se neko trudi oko mene i bude srećan što sam baš njegova. Ne kažem da me zadrži, jer kada sam sa takvim muškarcem, drugi ne postoje. U ovoj eri proizvoda, telefona i malih kućnih aparata koje menjamo čim se pokvare, velika je stvar da veza opstane i da naša ljubav ne bude kao kineski kišobran. Trudim se da moja ljubav ne bude jeftina, niti nečija prema meni.

ŽENE SU SUROVE

DANAS JE ŽENA ŽENI VUK! Dušica Jakovljević brutalno iskrena: One su surove, gore su od muškarca

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Iz vašeg iskustva, kad se skupi određeni krug žena, da li razgovarate kako izgleda "ova ili ona"? Ima li ogovaranja, malicioznosti, pakosti?

- Ima tu neke istine. Najgore su jedna prema drugoj. Žene se doteruju zbog drugih žena. Kada je reč o komentarima, mislim da su surovije u osudama od muškaraca. I to je strašno. Neretko žene koje nisu imale estetske zahvate najviše vole da sude onima koje su ih uradile. Ove druge se pitaju zašto neka ne operiše nos ili usta - barem žene kojima sam ja okružena. Nekada je bilo da je čovek čoveku vuk, ali danas je žena ženi vuk

RAZVELA SAM SE, ALI NE SVOJOM VOLJOM Tanja Savić prekinula Žiku Jakšića usred emisije

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading