PISALA JE I O NJIHOVOJ LJUBAVI Saša Popović se nije pojavio na promociji knjige Nede Ukraden, otkriveno i zbog čega
Alo.rs/Dejan Briza

Knjiga Nede Ukraden „Zora je svanula“ u izdanju Alo! Media Systema i drugog dana Sajma privukla je ogromnu pažnju, ali na događaju nije bio Saša Popović, iako su mnogi očekivali da će se pojaviti jer u knjizi pevačica piše i o njihovoj ljubavnoj vezi.

Naime, kako saznaju mediji, Saša, iako je rekao Nedi da će doći, ipak to nije uradio jer je tog dana bio u Opatiji, gde provodi skoro svaki trenutak svog slobodnog vremena. Ovog puta u Hrvatskoj nije bio samo kako bi se odmorio već i da bi rešavao probleme administrativne prirode.

On je toga dana konačno, i to posle šest godina od kupovine kuće, uspeo da je uknjiži. Kako taj postupak nije mogao da odloži, neposredno pred početak promocije zvao je pevačicu kako bi joj objasnio u čemu je problem i izvinio se zbog nedolaska.

Saša Popović

Ataimages

 

Popović je kuću u Opatiji, na obali mora pazario za 300.000 evra i ona ima oko 100 kvadrata. Saša i njegova supruga Suzana Jovanović, kad god im obaveze to dozvole, odlaze tamo, a jednom prilikom je i sam nekadašnji direktor "Granda" otkrio da je njegova porodica skoro ceo period pandemije koronavirusa provela u ovoj luksuznoj nekretnini.

Neda je u knjizi u poglavlju "Saša P." do detalja opisala i kako je Popović u pola četiri noću upao u njenu kuću u Sarajevu i tražio da se izjasni o njihovoj ljubavi.

Podsetimo, Neda je želela da svojim čitaocima kroz priču o svom životu poruči da ne treba pokleknuti pred životnim problemima, da ima mnogo lepih stvari u ime kojih treba živeti, pevati, raditi, voleti svoju porodicu.

INCIDENT NA NASTUPU SRPSKE PEVAČICE Gađali je flašom, završila na ušivanju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nada

26.10.2022 13:26

Bravo Sasa !!! Ne treba tebi ovakva vrsta popularnosti ,a njoj ,pa ovakva vrsta sigurno ne ! Budalastine i tracevi !!!