VOLIM JE I DALJE Šok ispovest Marka Bulata nakon skandala sa suprugom, otkrio da li se drogira
Foto: Alo/ilustracija

Marko Bulat posle skandala i tuče sa suprugom prvi put se javno oglasio i progovorio o prijavi koju je podneo protiv žene Marije Bulat.

- Moja supruga je u vrlo lošem zdravstvenom stanju, nije mi nanela teške telesne povrede. Nije me udarila bejzbol palicom, samo me je grebala, davila. Da bi dobio papir od hirurga o povredama, moraš da prođeš proceduru, da ti snimaju grudni koš i ultrazvuk. Nije istina da je došlo do svađe da sam zatekao ženu kako konzumira kokain. To nije istina- , rekao je prvo pevač.

VOLIM JE I DALJE Šok ispovest Marka Bulata nakon skandala sa suprugom, otkrio da li se drogira

Alo

 

- Nisam u određenom trenutku legao pored nje da je uspavam u tim bolovima i muci koju ima-, otkrio je razlog svađe Marko Bulat.

- Da sam želeo, tada sam mogao da je ostavim. Prijavo sam zvanično nasilje u porodici. Nije istina da sam je zatekao da se drogira. Nisam ja samu sebe davio,.Nije se ona drogirala i to mi je važno da kažem. Volim je i dalje kao majku svoje dece-, rekao je Marko u Novom jutru.

Inače, Marko je pre dva dana prijavio suprugu zbog nasilja u porodici, kojoj je izrečena mera zabrane prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati. Svađa između supružnika navodno je počela kada je Marko Mariju nazvao „narkomanom“, nakon što je u stanu pronašao „neke cevčice“, koje je nosio na DNK analizu i koja je navodno utvrdila prisustvo psihoaktivnih supstanci. Tada je Marija to negirala i u besu mu udarila nekoliko šamara, počela da ga šutira i grebe.

KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Klinika sina Marine Tucaković

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading