NIJE MOGAO DA DIŠE! Marko  Bulat proživljava dramu: Mogao sam da ostanem nepokretan
Alo

Pevač Marko Bulat u žiži je interesovanja jer proživljava pravu porodičnu dramu, nakon što je navodno njegova supruga Marija Bulat nasrnula na njega, pa se potom iselio iz stana u kom su dugo živeli.

Mnogi detalji iz života Marka Bulata su poznati široj javnosti, a o svojoj najvećoj traumi, pak, izbegava da priča. Naime, u pitanju je događaj u kom je gledao smrti u oči, a samo jednom je javno govorio o tome.

- Bila je gomila snega, a ja sam hteo sa ograde od metar i po da skočim u tu gomilu na glavu. Nije mi bilo svejedno, ali su me nagovarali da skočim i da sam kukavica ako to ne uradim. Skočio sam, nabio sam vrat i izgubio moć disanja - kazao je bio Marko.

NIJE MOGAO DA DIŠE! Marko  Bulat proživljava dramu: Mogao sam da ostanem nepokretan

Foto: Alo/ilustracija

 

Nažalost u tom trenutku niko od okpljenih mu nije prišao niti ponudio pomoć, što je sve učinilo još težim.

- Smejali su se svi. I onda sam udahnuo i to je bio najlepši udah u mom životu - zaključio je nedavno pevač.

Marko, podsetimo, tvrdi da već duže vreme trpi psihičko nasilje od supruge i da je ranije bilo fizičkog kontakta između njih tog tipa. Ovog puta izbila je svađa, jer je Marko, kako saznajemo, nju nazvao "narkomanom", nakon što je u stanu pronašao "neke cevčice", koje je nosio na DNK analazu i utvrđeno je navodno prisustvo psihoaktivnih supstanci. Marija je to negirala kad joj je rekao i u besu mu udarila par šamara, počela da ga šutira nogama i grebe.

Mariji Bulat je uzeta izjava u policiji i njoj je izrečena hitna mera zabrana prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati.

VODITELJKA JUTARNJEG KRIJE MUŽA Ovo su njihove jedine fotografije, a evo čime se on bavi 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading