ŠOKIRANI SMO, PRESUDA JE SRAMNA Prvo oglašavanje porodice Šaulić nakon smanjenja kazne Šabanovom ubici
Privatna arhiva

Članovi porodice Šaulić momentalno su reagovali nakon odluke nemačkog suda da Alsinu Leventu, koji je 20. januara ove godine osuđen na tri godine i tri meseca zatvora zbog optužbi da je pijan i drogiran izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić, smanjio kaznu zatvora.

Naime, sud u Nemačkoj odlučio je da uvaži žalbu Leventu i smanje mu kaznu za tri meseca, što je šokiralo Gocu Šaulić i ostatak članova njene porodice.

Šokirani smo i smatramo da je presuda sramna, ali smo nemoćni da bilo šta učinimo. Mi smo već bili i prethdnom presudom nezadovoljni i uložili smo prigovor - saopštila je porodica Šaulić i dodala:

ŠOKIRANI SMO, PRESUDA JE SRAMNA Prvo oglašavanje porodice Šaulić nakon smanjenja kazne Šabanovom ubici

Printscreen/DW

 

S obzirom na to da to nije usvojeno, nego je još i smanjena kazna, to pokazuje koliko se ljudski život malo ceni u Nemačkoj nezavisno od toga ko je on bio i čime se bavio - poručuje Goca za Telegraf.

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se 17. februara 2019. godine na auto-putu kod gradića Gitersloh, u blizini Bilenfelda. Pijani vozač udario je od pozadi automobil u kojem su bili Šaban Šaulić, Mirsad Kerić i Slobodan Stojadinović. Kralj narkodnjaka i Kerić su poginuli, dok je Stojadinović teško povređen.

NE SLAVIMO NOVE GODINE ZAJEDNO Aco Pejović otkrio tužnu stranu estrade, a onda spomenuo i Cecin rijaliti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading