ILDA I GOCA NE SKIDAJU OSMEH SA LICA Pevačica od uzbuđenja otkrila pol bebe, a dotakle su se i glamurozne svadbe (VIDEO)
NedeljkoKiš/Alo!

U toku je glamurozno venčanje Šabanovog sina Mihajla Šaulića i njegove izabranice Marine u jednom prestoničkom hotelu, a Goca i Ilda dočekuju goste i veliki broj javnih ličnosti iz raznih sfera života.

Naime, Goca i Ilda su se u jednom trenutku obratile sedmoj sili i otkrila da je sve proteklo u najboljem redu kao i da je ovo danas za njih veoma srećan dan nakon brojnih turbulencija.

Ćerka pokojnog Šabana Šaulića je istakla da peva od jutros i da će sve pevati što joj budu tražili, a dotakla se i imena za naslednicu i istakla da ne želi još da otkrije ništa, ali da su svi u porodici presrećni.

- Ja sam bila najveselija, da razbijemo tešku priču, meni je puno srce, toliko smo čekali da ga oženimo, još jedna devojčica biće u porodici Šaulić. Pevam od jutros, srce je kao kuća. Ime znam, ali neću vam otkriti, to je lepo, specifično ime, neka sve prođe kako treba - otkrila je Ilda.

Kompletan intervju pogledajte na vrhu teksta.

ZORICA BRUNCLIK SE SLOMILA PRED KAMERAMA Pevačica stigla na svadbu Mihajla Šaulića, spomenula Šabana, a suze su same krenule

Komentari (0)

Loading