IZLEČEN SAM OD DROGE, ALI NE OD ŽIVOTA Sin Marine Tucaković ekskluzivno za Alo! o nepoznatim detaljima iz života (VIDEO)
Foto: Dejan Briza

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković, najpoznatijeg i najplodonosnijeg tekstopisca svih vremena, u septembru je obeležio prvu godišnjicu smrti svoje majke i prekinuo medijsku ćutnju.

Naime, u saradnji sa Alo! novinama radi na novom i originalnom projektu koji će uskoro doživeti premijeru. Gostujući u emisiji „Milizam“ Milan je bez zadrške objasnio kako se oseća godinu dana nakon što je izgubio svoj najveći oslonac i podršku.

- Meni je umrla majka, a drugima je umrla Marina Tucaković. Ne znam kakvu prazninu posle godinu dana oseća srpska estrada, ali znam kako se ja osećam kada gledam šta se dešava. Što se tiče muzike, nema inventivnosti, ništa nije drugačije poslednje dve godine -počinje Laća, i dodaje:

- Osećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali se pitam kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obe ruke, možda i noge, mada mislim da njih još uvek imam. Mnogo sam bio vezan za majku. Godinu dana kasnije osećam se lakše, svesnije i udarci su tuplji, ali sam zapravo bolje jedino kada nestanem i negde otputujem.

IZLEČEN SAM OD DROGE, ALI NE OD ŽIVOTA Sin Marine Tucaković ekskluzivno za Alo! o nepoznatim detaljima iz života (VIDEO)

Foto: Dejan Briza

 

Radulović je otkrio da trenutno ne piše pesme muzičkim izvođačima, ali da piše feljton od 10 nastavaka koji će uskoro ekskluzivno moći da se čita samo u Alo! novinama.

- Feljton koji pišem se bavi trenucima kada se Marina razbolela i vremenom posle njene smrti. Zvaće se „Klinika“ jer se na klinici svi rađamo, ali na njoj ne umiru svi. „Klinika“ je album Ane Nikolić, inače poslednji album koji je mama radila. Simbolično sam dao taj naziv jer prvo je Ana izašla sa klinike za odvikavanje, pa sam izašao ja, mama je na klinici saznala za bolest, a tamo je i umrla. Nas povezuje klinika, i ja sam izlečen od droge i poroka, ali sada se treba izlečiti od života. Kroz feljton ćete čitati o mom i Marininom odnosu i kakav je ona bila mađioničar. Brat, ja, otac, Ana Nikolić koju pominjem, bili smo njeni projekti, a ona je nama bila zadovoljna -rekao je Laća, i dodao zašto je Ana važna za feljton koji piše:

- Marina je mnogo volela Anu, a ona sada nema mogućnost da dobije pesmu, jer nema kome da ispriča svoju priču i nema ko da je razume. To ne znači da Ana više neće imati hit, ali ljudi moraju da shvate da odnos autora i izvođača zahteva poseban odnos, da bi to nešto bilo za sva vremena.

IZLEČEN SAM OD DROGE, ALI NE OD ŽIVOTA Sin Marine Tucaković ekskluzivno za Alo! o nepoznatim detaljima iz života (VIDEO)

Foto: Dejan Briza

 

Celu emisiju „Milizam“ pogledajte na našem Jutjub kanalu.

Agresivan sam na viskiju

Laća se osvrnuo i na svoje poroke, priznao da traži način da ostavi duvan, ali i priznao zašto više ne pije viski.

- Na viskiju sam agresivan, dok sam na rakiji i vinu skroz okej. Rejvove i klubove sam prošao, sada mi se ide u neku dobru kafanu da slušam muziku i da je platim, to mi je ćef - kaže kroz osmeh Laća.

Marina nije naplatila svaki hit

Milan je otkrio i da li njegova majka još uvek ima dužnika među pevačima.

- Mama nije naplatila svaki hit koji je napisala, ali ja dužnike ne jurim jer ih nema. Zaista ih nema - iskren je bio Milan.

OVO SU SNAJKE POKOJNOG MARINKA ROKVIĆA Bojana i Sara u blagoslovenom stanju, prošetale i pokazale stomake

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading