PORODIČNE SVAĐE I DRAMA KAKVU CECA NIKAD NIJE DOŽIVELA Evo šta vas sve čeka u drugoj epizodi "Ceca show" večeras u 22 na Blic TV
foto/promo

Ceca Ražnatović u drugoj epizodi ekskluzivno otvara vrata svog doma na Dedinju, a gledaoci će imati prilike da po prvi put zavire u njen garderober i otkriju šta pevačica u svojoj kući ne toleriše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blic TV (@blictelevizija)

Kao i u svakoj porodici, tako ni u porodici Ražnatović svađe neće izostati. Druga epizoda pokazaće istinski odnos Anastasije i Veljka, ali kakva se drama Ceci dogodila po prvi put u životu.

Ko su glavni akteri svađe, kakva drama je zadesila Cecu saznajte sutra u 22h na Blic televiziji, ali tu nije kraj iznenađenjima! Odmah nakon završetka druge epizode sledi ekskluzivan intervju Svetlane Cece Ražnatović sa Ljubomirom Tozevom gde će Ceca po prvi put, bez zadrške, ogoliti sve segmente svog života!

PORODIČNE SVAĐE I DRAMA KAKVU CECA NIKAD NIJE DOŽIVELA Evo šta vas sve čeka u drugoj epizodi

foto/promo

 

Gde gledati Blic TV

BLIC TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS televizije u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnog Gori. Program je u sklopu osnovnog paketa i možete ga gledati na sledećim kanalima:

SRBIJA:

- IRIS kablovki paket na kanalu 115

- Supernova kablovski paket na kanalu 15

- m:SAT satelitski program na kanalu 15

- Yettel - Hipernet TV na broju 8

- Orion Telekom na programu 27

Bosna i Hercegovina:

- m:tel IPTV paket na kanalu 10

- Supernova i logosoft na kanalu 14

- m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

- m:SAT u Federaciji na kanalu 12

- aplikacija ON TV kanal 10

Crna Gora:

- kablovski paket na kanalu 26

- m:SAT na kanalu 27

Za sve korisnike koji nemaju navedene pakete program je dostupan na aplikaciji Iris Go i Arena Cloud koje možete zakupiti bez ugovrone obaveze, kao i na KLIK TV.

U zavisnosti od modela vašeg set up boksa, ako ne vidite Blic TV na kanalu koji je na Vašoj platformi, pozovite broj 0800100100 Telekom call centar ili možete da isključite vaš uređaj iz struje na 60 sekundi i nakon toga ponovo uključite.

GURALI DEVOJČICE SA BINE Milica Pavlović odmah reagovala i smirila situaciju, svi su bili u šoku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading