GURALI DEVOJČICE SA BINE Milica Pavlović odmah reagovala i smirila situaciju, svi su bili u šoku (VIDEO)
PrivatnaArhiva

Muzička zvezda Milica Pavlović je po prvi put posle 11 godina pevala na koncertu u rodnom Leskovcu. Za nju je ovo poseban događaj. Milica je napravila spektakl pred nekoliko hiljada ljudi.

Naime, njeni fanovi naročito mlađe generacije, došli su dosta ranije kako bi iz prvih redova pratili koncert. Dve devojčice su poželele da dođu do Milice na binu i zagrle je, a obezbeđenje je reagovalo burno i skočilo na njih, guralo ih iz sve snage, što je zaprepastilo kako Milicu, tako i celu publiku.

@arsa_95 Dva vola (kao što reče gospodin u pozadini) glume kao neko obezbeđenje, guraju dve devojčice na nastupu Milice Pavlović! Da li oni zaista misle da one žele bilo šta da urade, a ne da joj priđu i zagrle je samo, pa se ponašaju ovako bahato nad njima?!😡 #milicapavlovic #milicapavlovicprovereno #leskovac #Leskovac #viral #fyp #fypシ #koncertas ♬ original sound - Stefan Arsic Arsa

- Pustite ih, pustite ih molim vas - na šta su oni pustili devojčice.

Ovaj snimak pojavio se na društvenim mrežama, a komentari samo su se nizali.

- "Bravo Milice!", "bravo kraljice", "sram ih bilo", "dva vola (kao što reče čovek u pozadini), glume kao neko obezbeđenje, guraju dve devojčice na nastupu Milice Pavlović! Da li oni zaista misle da one žele bilo šta da urade, a ne da joj priđu i zagrle je samo, pa se ponašaju ovako bahato nad njima?!"...- bili su samo neki od komentara.

DAJU PO AUTOMOBIL I STAN Saša Popović i članovi žirija potpisuju nove ugovore

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading