VRAĆAM SE SVOJOJ KUĆI Ceca otkrila dugo čuvanu tajnu: Nagovarala sam Željka Mitrovića da kupi "Zvezde Granda"
Promo

Željko Mitrović ponovo je vratio "Zvezde Granda" na program televizije "Pink", a Svetlana Ceca Ražnatović sada je za Informer obelodanila da je upravo ona nagovarala vlasnika ružičaste televizije da kupi najpopularnije muzičko takmičenje

I dok svi očekuju potpisivanje ugovora između Mitrovića i novih vlasnika "Granda" kako bi projekat "Zvezde Granda" ponovo bio deo programske šeme "Pinka", Ceca je priznala da je upravo ona nagovarala Željka da ovo muzičko takmičenje kupi:

VRAĆAM SE SVOJOJ KUĆI Ceca otkrila dugo čuvanu tajnu: Nagovarala sam Željka Mitrovića da kupi

ATA Images

 

- Nagovarala sam Željka Mitrovića da kupi "Zvezde Granda" koje su najgledaniji format tog tipa. Smatram da im je mesto na najgledanijoj komercijalnoj televiziji "Pink".  Drugo, setimo se da su gledaoci uživali u "Pinkovim zvezdama", tako da sada mogu slobodno da kažem da se vraćam svojoj kući. Što bi se reklo, istorija se ponavlja- izjavila je Ceca koja je oduševljena vestima.

Podsetimo, "Zvezde Granda" su se godinama emitovale na Pinku, a nakon toga Saša Popović i Lepa Brena, tadašnji vlasnici, projekat su prebacili na drugi kanal. Prva sezona snimljena je 2004. godine i takmičenje je više od 10 godina emitovano na Pinku. A 2015. godine, 10 sezona emitovana je na Prvoj televiziji. 

DELUJE UOBRAŽENO Komšije Harisa Džinovića otkrile detalje njihovog života: Imaju kućnu pomoćnicu, baštovana i kuvara

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading