ŠOK! Baka Prase upao u Šimanovce, a Mitrović mu odmah ponudio da ostane u rijaliti programu (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, upao je u "Zadrugu", a Željko Mitrović mu je ponudio da tu i ostane

Jutjuber je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira ispred kapije u Šimanovcima i napisao: "Upao sam u 'Zadrugu' na zadnji ulaz!" Vlasnik TV Pink odmah se oglasio na ovoj društvenoj mreži i poručio Iliću da će mu srediti da uđe u rijaliti:

-Tebra, ništa ja ovo ne razumem! Da sam shvatio da hoćeš u 'Zadrugu', mogao sam da ti sredim da uđeš i regularnim putem, a ne da preskačeš ogradu kao kreten! Možeš da nastradaš tako, a to nije dobro. Može i tako da se uđe, ali treba da znaš - kad uđeš, nema lakog izlaska!

ŠOK! Baka Prase upao u Šimanovce, a Mitrović mu odmah ponudio da ostane u rijaliti programu (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Sukob Bake Praseta i Mitrovića počeo je kada je jutjuber optužio vlasnika TV Pink da mu duguje pare. Željko je potom objavio dokumentarac u kom je izneo dokaze o tome da je Ilić vršio internet nasilje nad pokojnom Kikom Đukić i sestrama Anđelom i Nađom Đorđević, imao se*s s maloletnicama i učestvovao u piramidalnoj prevari fanova.

Pošto je Ilić sve to negirao, Mitrovića ga je pozvao na poligraf:

- Čekam vranjanskog džiberčića zvanog Baka Prase da prihvati da odemo zajedno dobrovoljno na detektor laži! Zakon je jednostavan, a poligraf nepogrešiv! Važno je da ovo uradimo dok je lažovski seljačić još na slobodi!

Baka Prase je pristao da odu na poligrafsko ispitivanje 29. septembra. Međutim, iako ga je Mitrović satima čekao na dogovorenom mestu, jutjuber se nije pojavio.

KATARINA MU PRIREDILA IZNENAĐENJE Darko Lazić sinoć je proslavio svoj 31. rođendan

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading