KATARINA MU PRIREDILA IZNENAĐENJE Darko Lazić sinoć je proslavio svoj 31. rođendan
Alo

Pevač Darko Lazić proslavlja svoj 31. rođendan u jednom poznatom novosadskom klubu u društvu svoje nove devojke Katarine i bliskih prijatelja.

Lazić je poznat kao neko ko voli dobar provod i žurke, te ni ovog puta nije štedeo na proslavi svog rođendana. Sve obiluje u hrani, piću i luksuzu, a gosti su od samog starta dobro raspoloženi.

KATARINA MU PRIREDILA IZNENAĐENJE Darko Lazić sinoć je proslavio svoj 31. rođendan

Alo

 

Katarina se pojavila u crnoj haljini sa dubokim šlicem koja je u potpunosti istakla njenu izvajanu figuru, visoke štikle i elegantne rukavice na rukama, a Darko se potrudio da se uklopi u stajling nove devojke, te je sve oduševio crnom elegantnom kombinacijom.

Pričalo se da je Darko bio široke ruke kada se radilo o poklonu za Katarinin rođendan, a ono što je poznato jeste da se i ona otvorila, te je pevaču priredila nezaboravno iznenađenje, kao i skupoceni poklon.

Podsetimo, Darko i Katarina su pre 13 godina bili u vezi, a kako je Lazić istakao, njihovo obnavljanje veze je sudbinsko. Par ne krije sreću i zaljubljenost, a nije isključeno i da će uskoro stati na ludi kamen.

NIŠTA OD TOGA Lepa Lukić otkazala film o sebi: Dižem ruke, neću da čekam!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading