TRAŽILA JE DA SE ODREKNEM DETETA Milan Popović ogolio dušu, pa izneo šok detalje iz braka sa Severinom
Pink printskrin

Biznismen Milan Popović otvorio je dušu u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremići i priznao sve o odnosu sa Severinom Vučković.

- Posle šest meseci druženja odlučio sam da se razvedem od nje zbog čestih promena raspoloženja koje ima. Kad sam rešio da se rastanemo, rekla je da je u drugom stanju. Shvatio sam da moram da ostanem sa njom, da ne prekida trudnoću - protiv toga sam. Sei sam rekao da moramo da budemo roditelji, ali intimna veza nije bila moguća. Od 2011. godine mi se jesmo viđali družili, finansirao sam sve. Mi nikad nismo živeli zajedno, viđali smo se vikendima. Posle meseca su krenuli nesporazumi svađe, uvek sam odlazio pre nego što bi svađa počela.

Pink printskrin

 

- Kada se dete rodilo, ja sam sve finansirao dok je održavala trudnoću u Splitu, bio sam uvek prisutan i na porođaju, želeo sam to dete i hteo sam da budem partner u roditeljstvu. Neko vreme je funkcionisalo dok nisu krenule ucene, ukoliko ne budem u intimnoj vezi sa njom da će mi braniti da uzimam dete. Da je za mene pametije da se odreknem detete i da ću ga tako više viđati.

- Severina je tražila da joj vraćam kredit od milion evra i da joj dajem alimentaciju od 10.000 evra. Sve sam želeo da uradim da bih viđao dete. Moja je želja bila da dete odrasta uz majku, a ne neke treće osobe koje su se brinule o njemu. Poenta nije bila u novcu, nego da se ona tri meseca posveti detetu, da ne razmišlja o novcu. Mogla je da radi iz hobija zbog toga sam dao toliku alimentaciju.

Pink printskrin

 

Milan je prokomentarisao i svoje pomirenje sa Igorom Kojićem, bivšim Severinim mužem.

- Mi smo se slučajno sreli na Hvaru. Nisam znao u kakvom su odnosu Severina i Igor i da li se i dalje čuju. Bili smo na plaži jedan pored drugog, na ručku, večeri i opet na doručku. Sedeli smo rame uz rame i on je prišao i rekao da obožava Aleksandra i da želi da zaboravimo prošlost. On je najviše bio sa Aleksandrom jer se Severina bavila poslom. Hvala Bogu da je to bio Igor i ta skladna porodica gde su svi veseli i nasmejani. Hvala mu za to.

- Igor mi je rekao da se Severinini menažeri 10 sati dnevno bave sa mnom, kako meni da zagorčaju život i izabce me iz Hrvatske - tvrdi Popović u jutarnjem.

NISAM BIO SPREMAN Milan Popović prvi put pred kamerama progovorio o braku sa Severinom Vučković

Komentari (0)

Loading