NISAM BIO SPREMAN Milan Popović prvi put pred kamerama progovorio o braku sa Severinom Vučković
Pink printskrin

Bivši partner pevačice Severine, kralj bakra Milan Popović gost je jutarnjeg programa TV Pink ''Novo jutro'' kod Jovane Jeremić.

Tom prilikom Milan je otvoreno govorio o Severininom sukobu sa sestrom u koji je i on umešan, ali i o odnosu sa pevačicom od samog početka njihove veze.

- Rešio sam da se rastanem od Severine 2012. godine. Nisam bio spreman da se nosim sa naglim promenama raspomloženja koje ona ima. Kad sam rešio da se rastnemo, ona je rekla da je u drugom stanju. Shvatio sam da moram da ostanem s njom, nisam biop za to da ona prekida trudnoću. Odredio sam da moramo da budemo partneri u roditeljstvu, a nikakva druga veza nije bila moguća. Od 2011. mi se jesmo viđali, ja sam finasirao tu njenu trudnoću. Od mene je traženo da kompenzujem sve te troškove, budući da ona nije mogla da radi. Sve se brzo izdešavalo. Mi nikad nismo živeli zajedno, vikednom smo se viđali uglavnom, jednom otišli na Maldive - kaže Milan na samom početku.

NISAM BIO SPREMAN Milan Popović prvi put pred kamerama progovorio o braku sa Severinom Vučković

Pink printskrin

 

- Krenule su ucene da ako ne budem emtivno s njom, neću moći da viđam dete. To su neki ljudi iz njenog tima. Rekli su mi da treba da se odreknem deteta - dodao je Popović.

POTRESNA ISPOVEST Ćerka Mikija Jevremovića otkrila sve o borbi sa tumorom: Nko nije znao šta mi je

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading