Vujadin Savić, Mirka Vasiljević
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Sinoć je upriličeno veliko slavlje povodom prvog rođendana male Anike, ćerke glumice Mirke Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića.

Veselje najmlađeg deteta Mirke Vasiljević okupilo je veliki broj zvanica, a ponosni roditelji posebno su se doterali za ovu priliku.

VELIKO SLAVLJE Mirka i Vujadin proslavili prvi rođendan njihovoj mezimici (FOTO)

Printscreen

 

Vujadin Savić odabrao je tamno odelo i belu košulju, dok je crno-bela odevna kombinacija njegove nevenčane supruge oduševila prisutne dame, a cela porodica bila je na okupu.

Na žurki je, u duhu tradicije, bila i velika, rođendanska torta, i to roze boje, koja se posebno dopala najmlađima.

VELIKO SLAVLJE Mirka i Vujadin proslavili prvi rođendan njihovoj mezimici (FOTO)

Printscreen

 

Mirka je nedavno otvorila dušu o odnosu sa Vujadinom, sa kojim ima četvoro dece.

- Ko je više sa decom u toku tog dana on bude manje tolerantan sa klincima. Onda je ko ima više živaca i strpljenja... Do sada sam ja nekako bila više sa decom. Više smo mi njega pratili, pa sam ja svoj posao kombinovala i gledala da, kad deca imaju raspust, dođem u Srbiju i radim. E sad, s obzirom na to da imam nove projekte, sad više nije da me nema dva puta sedmično, već pet puta sedmično! Videćemo sad šta će se promeniti između Vujadina i mene, da li će se ta uloga u kući promeniti - rekla nam je tad.

VELIKO SLAVLJE Mirka i Vujadin proslavili prvi rođendan njihovoj mezimici (FOTO)

Printscreen

 

- Iznenadila sam se kad se skoro tetovirao, kad je istetovirao mene. Nisam neko ko je istetoviran, pa ni ne obraćam pažnju toliko na te tetovaže. Toliko ih ima kad izađem na ulicu, više ni ne primećujem kad neko nešto novo stavi. Volela bih uvek da kroz naš odnos pokaže emociju, kroz neko naše zajedničko vreme, a ne sad kroz te neke stvari, kao što su pokloni, tetovaže... Neke druge stvari su mi mnogo bitnije. Hvala, lepo je, al' mora više na drugu stranu da se potrudi. Nije to to - istakla je potom glumica.

DA LI JE ANASTASIJA POTPISALA UGOVOR O TAJNOSTI Ražnatovićeva sve otkrila, te rekla koja je bila najveća svađa sa Veljkom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading