ZAVIRITE U PREMIJERNU EPIZODU CECINOG RIJALITIJA Prvi put slušamo pesmu sa novog albuma, a tu nije kraj iznenađenjima
ATA Images

Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno će biti emitovana u petak 7. oktobra na Blic televiziji u 22 časa, a gledaoci će na MTS kanalu 115 imati priliku da vide kako izgleda onaj deo života porodice Ražnatović o kom se dosad samo nagađalo.

Kao posebna poslastica tu je ono što Cecini obožavaoci sa nestrpljenjem očekuju da čuju još od 2016. godine, kada je izdala poslednji studijski album, a to je ekskluzivni deo jedne od novih pesama. Naime, publika će moći da vidi kako izgleda rad u studiju, rame uz rame sa kompozitorom Damirom Handanovićem, ali i da sazna ekskluzivne detalje najiščekivanijeg muzičkog albuma na našim prostorima.

U prvoj od 40 epizoda prve sezone, nazvane "Ceca i deca", publika će moći prvi put da zaviri iza zatvorenih vrata vile u ulici Ljutice Bogdana 3, a osim ekskluzivnih kadrova velelepnog doma balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, široki auditorijum će se upoznati i sa članovima ove porodice koji dosad nikada nisu stali pred TV kamere.Pored dobro znanih lica same pevačice i njenih naslednika - Anastasije i Veljka Ražnatovića, ali i bokserove supruge Bogdane i sina Željka, na porodičnom ručku će se naći još pet njihovih srodnika. Reč je o Cecinoj rođenoj sestri Lidiji Ocokoljić, kao i o njenoj deci: ćerki Heleni, sinu Viktoru i blizancima Petru i Iliji. Svoje mesto za stolom naći će i Helenin najbolji prijatelj Ognjen Kikinđanin Kiki.

U okviru prve epizode ovog visokobudžetnog projekta, publika će moći, pored snimaka iz studija, da prati Cecu pre samog izlaska na scenu, što, između ostalog, uključuje sve ono što se podrazumeva uz zvezdu njenog kalibra, od vožnje Rols Rojsom do putovanja privatnim avionom.

Kamere će ispratiti i Anastasijin dolazak u Beograd iz Španije, Veljkovu svakodnevicu vezanu za treninge i pripreme za turnire u boksu, Cecin odlazak privatnim avionom u Sofiju, ali i kako izgleda jedan porodični ručak kada su svi na okupu i još mnogo toga.

SILOVATELJIMA ŽIG NA ČELO Milica Pavlović za Alo! progovorila o manijacima i se*sualnim predatorima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading