SILOVATELJIMA ŽIG NA ČELO Milica Pavlović za Alo! progovorila o manijacima i se*sualnim predatorima (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Pop zvezda Milica Pavlović uvek je bila na strani slabijih, a nedavni haos koji je izazvao serijski silovatelj Igor Milošević posebno je revoltirao pevačicu.

Kako je za Alo! rekla, situacija o kojoj su mediji danima brujali i te kako ju je potresla, a na svojoj koži je osetila kako izgleda biti žrtva progonitelja.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Imala sam par neprijatnih situacija koje su se neslavno završile. Jedan pripadnik obezbeđenja je bio na saslušanju nedavno zbog toga što me je uznemiravao. Nadležni su uradili izvanredan posao kada je moj slučaj u pitanju i na tome sam beskrajno zahvalna. Poslali su nadležno lice na adresu tog momka, upozorili ga i zaista se nikada više nije ponovilo - otkrila je Milica za Alo! i dodala:  

- Želim da se osećam slobodno, a ne ugroženo, kao i svi ostali ljudi kako sa javne scene, tako i oni koji su van nje.

Pavlovićeva se osvrnula i na slučaj Igora Miloševića.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Da se ja pitam, napasnici, silovatelji i pedofili bi preko čela imali žig, to bi bilo obeležje koje bi ih pratilo do kraja života. Zaista ne bi trebalo da dolazimo u situacije da ih mi pratimo, gledamo i razmišljamo da li se radi o rizičnom licu ili ne. Lepo da im stoji žig na čelu, pa da bar na taj način budemo upozoreni da bismo mogli na vreme da pobegnemo. Hrišćanski je praštati i dati drugu šansu, ali u ovom slučaju smatram da mora da postoji obeležje i da nazovemo stvari pravim imenom – rekla je, vidno revoltirana Milica.

Lukasova čestitka je lep gest

Odnedavno, Milica je u sukobu s Acom Lukasom, a o detaljima njihovog narušenog odnosa malo toga se zna. Njih dvoje su prestali da komuniciraju nakon što je duetska numera „Kidaš me“ skinuta sa Jutjuba na Lukasov zahtev. Aca je nedavno čestitao rođendan koleginici i bivšoj drugarici, a ona je to prokomentarisala na simpatičan način.

Nikola Todorović/Alo!

 

- Od vas čujem da mi je čestitao rođendan. Zaista lepo od njega. Čestitaću i ja njemu rođendan, samo mi morate napomenuti koji je to datum - navela je Milica.

MOJA SUPRUGA SE NIKADA NIJE PLAŠILA Pevač progovorio o braku i karijeri, pa prokomentarisao starlete

Komentari (0)

Loading