IMA SVOJ BIZNIS I VODI ŠKOLU Poslednji pobednik srpskog Velikog brata se totalno promenio, evo kako danas izgleda (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Makedonac Darko Petkovski Spejko pre šest godina osvojio je pobedu u poslednjoj sezoni regionalnog "Velikog brata", a danas se totalno promenio.

On je u velikom bratu uplovio u vezu sa sa starletom iz Hrvatske Tinom Šegetin. Međutim, njihova veza posle rijalitija nije uspela, pa je svako krenuo svojim putem.

Printscreen

 

Naime, Spejko se, nakon učešća u rijalitiju i pobede koju je osvojio, odlučio da svoj život nastavi sasvim drugim putem.

Spejko je u međuvremenu i te kako napredovao i završio je Fakultet za fizičku kulturu u Skoplju. Pored toga što je završio fakultet, on je i fitnes trener, vodi školu košarke Kumanovo, poznati je i infuenser i model.

Darko je danas u sretnoj vezi s makedonkom Hrisantom Monevom, a nedavno su proslavili i prvu godišnjicu veze.

Posle svega ovoga, Spejko je još jednom probao da okuša sreću u rijalitiju pa je 2019. ušao u Zadrugu 3, ali nije daleko dogurao.

Podsetimo, Makedonac je posle pobede u VB rekao da će jedan deo od 100.000 evra, koliko je iznosila nagrada, dati u himanitarne svrhe, a drugi potrošiti na putovanja.

- Nikada se u životu nisam tako osećao. Bilo je trenutaka kada sam hteo izaći iz kuće i želim najviše da se zahvalim Ervinu koji je uvek bio uz mene - rekao je Darko nakon pobede.

PLASTIČNE VIRŠLE, ŠTA ĆE ONE DA RODE? Tanja Bošković bez zadrške o estetskim zahvatima, pa otkrila tajnu mladolikog izgleda

 

Komentari (0)

Loading