MILICA PAVLOVIĆ IMA TAJNI RITUAL Otkriveno šta pevačica svakodnevno radi, a za to ima dobar razlog
Privatna arhiva

Pevačica Milica Pavlović albumom "Posesivna" oborila je sve rekorde, a tome svedoči i broj nastupe koje je pevačica održala od juna do septemra. Pavlovićeva je u tom periodu pred publikom nasputila čak 70 puta

Milica je nakon napornog perioda odlučila da ode na zasluženi odmor i to čak na tri destinacije - Mikonos, Atinu i Pargu.

Ono što nije preskočila nijednog dana odmora, jeste "tajni" ritual, a to je ispijanje čaja kako bi sačuvala glasne žice za sve nastupe koji je čekaju ovih dana, a jedan od njih je i koncert u Leskovcu 11. oktobra koji Pavlovićeva sa zadovoljstvom isčekuje, ona nije htela to da otkrije sve do danas.

Milica je navodno iskeširala čak 25.000 evra za luksuzni odmor i provod na najprestižnijim grčkim lokacijama.

Milica je radoholik i često zaboravlja da joj je s vremena na vreme potreban odmor, ali kada se odluči na letovanje, želi sebi da priušti najbolje što se nudi. Ovoga puta odabrala je Grčku, u kojoj je promenila čak tri lokacije od kojih je svaka u samom vrhu kada je reč o uslugama i paprenim cenama. Prva četiri dana Milica je provela na Mikonosu u hotelu u kom noćenje košta 2.000 evra, a društvo joj je pravila najbolja drugarica, manekenka Kristina Perić, sa kojom se druži od 2014. godine. Njih dve su redovno izlazile po najskupljim restoranima, a za noć trošile od 500 do 1.000 evra - otkrio je nedavno izvor za Alo! i dodao da se Milica potom uputila u Atinu kako bi sa višegodišnjim saradnikom, grčkim kompozitorom Fivosom, dogovorila nove projekte.

STRAST MEĐU NAMA JE JAČA NEGO IKAD Darko Lazić otkrio detalje veze, pa priznao po čemu je Katarina drugačija od drugih devojaka

Komentari (1)

Loading
Kokalo

02.10.2022 07:40

Devojka vredno radi ,nastupa i zato je zasluzila da takav odmor i provede u maksimalnom komforu,pogotovo sto ta ista Milica sama taj isti novac koji se u cent spominje i posteno zaradi!!!!svaka cast Mico sledece godine mesec dana da provedes u naj skupljem mogucem letovaliatu i hotelu!!!!!!