STRAST MEĐU NAMA JE JAČA NEGO IKAD Darko Lazić otkrio detalje veze, pa priznao po čemu je Katarina drugačija od drugih devojaka
Foto: Printscreen/instagram

Pevač Darko Lazić u emisiji je otvorio je dušu o emotivnoj vezi sa Katarinom, koja je inače njegova stara ljubav, a ne krije da stari plamen gori nikad jače.

- Koja je tvoja najlepša ljubavna priča bila do sada? - pitala je Sanja Marinković Darka.

Printscreen

 

To je teško pitanje za mene. Ja iz prvog braka imam ćerku, iz drugog sina. Ja gledam sebe, konačno sam počeo da gledam sebe. Imam decu, nije uspelo oba puta. Jednostavno shvatiš da ono što si prvi put imao i zavoleo da je ta strast trajala negde potisnuta i da se mi posle 13 godina sretnemo i da počnemo i da je strast veća nego ikada. To je za mene nepšto ozbiljno. Mada mi Katarina ne veruje, ali se oseti, strast se oseti. U srcu mi je svih 13 godina - rekao je Darko, dok ga je katarina sve vreme posmatrala, budući da ju je poveo sa sobom na snimanje emisije.

- Muškarc i i žene treba da grade svoj zaštitini zid i temelj. Ima dosta muškaraca koji vole navalentne žene. Ja kad mi se neka devojka dopadne u klubu, prvo se raspitam da li ima dečka ili nema. Ako stoji u društvu muškaraca, onda se raspitam da li joj je dečko ili brat - rekao je folker, a onda dodao:

Printscreen

 

Ja sam prošao mnogo toga u životu, Katarina i ja vidimo sada da uživamo u mnogim stvarima u kojima nismo uživali sa prethodnim partnerima. Svaki muškarac traži stabilnu ženu, žena je ta koja drži muškarca, ali mu treba jaka žena koja će da mu daje vetar u leđa - rekao je Lazić u ''Magazinu In''.

Podsetimo, folker Darko Lazić uplovio je u novu vezu, a da nije prošlo ni 5 meseci od kako je raskinuo sa koleginicom Barbarom Bobak.

NISAM JE TUKAO, PALA JE NA PLOČICE Bestidna odbrana nasilnika koji je prebio sestru poznate tiktokerke Uki Q

Komentari (0)

Loading