TREBALO JE TEBI NEKO DA IZLUPA GLAVU U PLOČICE Tiktokerka Uki Q na meti zlostavljača, hitno se oglasila i zatražila pomoć (FOTO)
Printscreen

Popularna tik-tokerka Une Kablar, poznata po nadimku Uki Q našla se u žiži javnosti nakon što je putem društvenih objavila da je njenu sestru, devetnaestogodišnju Saru H. pretukao suprug Damjan H.(23) uz niz uznemiravajućih fotografija i snimaka stravičnih povreda glave koje je nesrećna devojka zadobila. 

Ipak, ni sama nije slutila da će u ovom bolnom trenutku za njenu porodicu i sama naći na meti internet nasilja, i da će pojedi korisnici društvenih mreža pozivati druge da je fizički ugroze. 

TREBALO JE TEBI NEKO DA IZLUPA GLAVU U PLOČICE Tiktokerka Uki Q na meti zlostavljača, hitno se oglasila i zatražila pomoć (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ovaj je jako pogrešio što nije iznabadao Uki i izlupao joj glavu o pločice. Uvek stradaju pogrešni ljudi. To bi bio najgledaniji klip kada bi joj neko razmaziao glavu po pločicama. Više ne bi mogla da zaglupljuje decu - napisao je korisnik pod pseudonimom Papadubi, na šta je Una oštro reagovala putem svog Instagram naloga. 

- Iskreno, i meni bi lakše palo da sam ja bila prebijena umesto sestre. Aplauz za razmišljanje muškarčino. Jači smo od bilo kog monstruma. Hajde da svaka Sarina suza, svaka suza onih devojaka za koje i ne znamo dobije svrhu. Potrebni ste mi svi, potrebni smo onima koji nisu imali sreću da se njihova priča čuje - napisala je tik-tokerka. 

PONOSAN Saša Mirković najavio nove hitove Miroslava Ilića i to na nesvakidašnji način (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading